Πρωτοφανής τιμωρία στον Άρη για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας

 Πρωτοφανής τιμωρία στον Άρη για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας

Με δύο αγωνιστικές σε όλη την αποστολή του Άρη που έλαβε μέρος στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson κόντρα στον Παναθηναϊκό τιμωρείσαι το πειθαρχικό της ΕΠΟ, την απόφαση των “κίτρινων” να μην παραλάβουν τα μετάλλια.

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς για την απόφαση του Άρη να μην παραλάβει τα μετάλλια του μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το πειθαρχικό της ΕΠΟ τιμώρησε ολόκληρη την αποστολή των “κίτρινων” με δύο αγωνιστικές. Η ποινή αυτή έρχεται να προστεθεί στις πέντε αγωνιστικές που τιμωρήθηκε ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ για την επίθεσή του στη Στεφανί Φραπάρ μετά το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ρώσος εξτρέμ συνολικά θα χάσει επτά αγώνες του Άρη, ο Ζουλ τέσσερις (δύο αγωνιστικές του επιβλήθηκαν για το σκληρό μαρκάρισμα και την κόκκινη που έλαβε), ενώ ο Νταρίντα θα απουσιάσει από τρία ματς.

Εκτός από το τεχνικό επιτελείο, οι παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα και δεν έχουν αποχωρήσει είναι οι: Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Μάνου Γκαρθία, Σαμόρα, Μορόν, Ρόουζ, Παναγίδης, Βέλεθ, Αγοραστός, Φεράρι και Φετφατζίδης.

Σχετικά Άρθρα