Φρίκη στο Μπρίστολ – Βρέθηκαν βαλίτσες με ανθρώπινα μέλη

 Φρίκη στο Μπρίστολ – Βρέθηκαν βαλίτσες με ανθρώπινα μέλη

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στη Βρετανία μετά τον εντοπισμό δύο βαλιτσών σε γέφυρα στο Μπρίστολ με ανθρώπινα λείψανα. Σύμφωνα με αναφορές στην αστυνομία αναζητείται άνδρας που εθεάθει πάνω στη γέφυρα να φέρεται περίεργα.

Η αστυνομία αναζητά έναν άνδρα αφού δύο βαλίτσες που περιείχαν ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν στην κρεμαστή γέφυρα Clifton στο Μπρίστολ .

Η αστυνομία του Avon και του Somerset είπε ότι έλαβε αναφορές στις 23.57 το βράδυ της Τετάρτης για έναν άνδρα με μια βαλίτσα που συμπεριφέρεται ύποπτα στη γέφυρα.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν 10 λεπτά αργότερα, ο άνδρας είχε φύγει αφήνοντας πίσω του τη βαλίτσα. Μια δεύτερη βαλίτσα εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα.

Η μεγάλη ομάδα διερεύνησης εγκλημάτων έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και εργάζεται για τον εντοπισμό του νεκρού, δήλωσε η αστυνομία του Avon και του Somerset. Την Πέμπτη θα γίνει νεκροψία.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι ο άνδρας έφτασε στη γέφυρα με ταξί και το όχημα και ο οδηγός εντοπίστηκαν και βοηθούν στις έρευνες.

Ο εν ενεργεία διοικητής του Μπρίστολ, Βικς Χέιγουορντ-Μέλεν είπε: «Αυτό είναι ένα πολύ ανησυχητικό περιστατικό και αναγνωρίζω πλήρως την ανησυχία που θα προκαλέσει στις κοινότητές μας».

«Η άμεση προτεραιότητά μας είναι να εντοπίσουμε τον άνδρα που πήρε τις βαλίτσες στη γέφυρα, να αναγνωρίσουμε τον νεκρό και να ενημερώσουμε τους πλησιέστερους συγγενείς τους».

Έρευνες διεξήχθησαν από αστυνομικούς, καθώς και από την Εθνική Αστυνομική Αεροπορική Υπηρεσία και την Ακτοφυλακή του HM.

Σχετικά Άρθρα