Βρετανία:Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο με τη βαλλίστρα-Σύζυγος και 2 κόρες σχολιαστή του BBC τα θύματα

 Βρετανία:Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο με τη βαλλίστρα-Σύζυγος και 2 κόρες σχολιαστή του BBC τα θύματα

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 26χρονου που είναι ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία τριών γυναικών με βαλλίστρα. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, τα τρία θύματα της δολοφονίας είναι η σύζυγος και οι δύο κόρες του διάσημου σχολιαστή αγώνων του BBC «Five Live», Τζον Χαντ, αναφέρει η Dailymail.

Το σκηνικό της φρίκης αντίκρισε ο ίδιος ο σχολιαστής, επιστρέφοντας στο σπίτι του, με τη σύζυγο και τις δύο κόρες του να είναι σοβαρά τραυματισμένες. Λίγο αργότερα πέθαναν παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Η 61χρονη Κάρολ και οι κόρες της, η 25χρονη Λουίζ και η 28χρονη Χάνα δέθηκαν από τον δράστη ο οποίος στη συνέχεια τις σκότωσε. Κύριος ύποπτος για τη δολοφονία είναι ο 26χρονος Κάιλ Κλίφορντ, πρώην σύντροφος της Λουίζ.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον Κλίφορντ στο Enfield και προειδοποίησε τους κατοίκους να είναι πολύ προσεκτικοί αν τον συναντήσουν καθώς έχει βαλλίστρα και θεωρείται επικίνδυνος.

Ο Ρομπ Χολ, ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας, έκανε λόγο για ένα δύσκολο περιστατικό: «Δεδομένης της σοβαρής φύσης του περιστατικού, θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει πού βρίσκεται να επικοινωνήσει αμέσως με την αστυνομία. Εάν τον είδατε, παρακαλείστε να μην τον πλησιάσετε και να καλέσετε αμέσως το 100. Μπορεί να εξακολουθεί να είναι οπλισμένος».

Σχετικά Άρθρα