“Τι μαλ…ς είσαι” απάντησε ο Σοϊλέδης σε ερώτηση για τον Λιάγκα

 “Τι μαλ…ς είσαι” απάντησε ο Σοϊλέδης σε ερώτηση για τον Λιάγκα

O πρώην ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor Άρης Σοϊλέδης απάντησε με… γαλλικά σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον Γιώργο Λιάγκα.

Τις διακοπές του απολαμβάνει στη Μύκονο ο Άρης Σοϊλέδης έχοντας στο πλευρό του τη νέα του σύντροφο και αφήνοντας πίσω του τη Μαρία Αντωνά.

Τον πρώην ποδοσφαιριστή και πρώην παίκτη του Survivor «τσάκωσε» η κάμερα του Mykonos Live TV και φυσικά ο ρεπόρτερ του έκανε μερικές ερωτήσεις. Αρχικά τον ρώτησε αν η παρουσία του Ατζούν Ιλιτζαλί στο νησί αν κρύβει κάποια ενδεχόμενη συνεργασία.

«Μπα όχι τίποτα απολύτως», απάντησε ο Σοϊλέδης, με τον δημοσιογράφο να τον προετοιμάζει για «μια πολύ καλή ερώτηση», όπως του είπε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα τον ρώτησε ποιος είναι ο αγαπημένος του παρουσιαστής ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Στο άκουσμα του ονόματος του δημοσιογράφου και παρουσιαστή της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Το πρωινό», που αποτελεί την νέα σχέση της πρώην του, Μαρίας Αντωνά, απάντησε με… γαλλικά. «Τι μ@λ@κ@ς είσαι!», ήταν η αντίδραση του πρώην ποδοσφαιριστή και πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Σχετικά Άρθρα