ΣΚΑΪ: Παρελθόν η Εύη Κουτσαυτάκη- Η ανακοίνωση του καναλιού- Τι οδήγησε στο διαζύγιο

 ΣΚΑΪ: Παρελθόν η Εύη Κουτσαυτάκη- Η ανακοίνωση του καναλιού- Τι οδήγησε στο διαζύγιο

Ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε το “διαζύγιό” με τη μέχρι σήμερα Διευθύνουσα Σύμβουλο Εύη Κουτσαυτάκη, κάνοντας λόγο για “από κοινού ληφθείσα απόφαση”.

Η ανακοίνωση:

“Ο Όμιλος ΣΚΑΪ και η Διευθύνουσα Σύμβουλος κυρία Εύη Κουτσαυτάκη ολοκληρώνουν την συνεργασία τους, μετά από κοινού ληφθείσα απόφαση. Η κυρία Κουτσαυτάκη διετέλεσε για πολλά έτη ανώτατο στέλεχος του Ομίλου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία του, με ενέργειες που είχαν ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, την επίτευξη κερδοφόρων χρήσεων σε μία δύσκολη αγορά. Η Διοίκηση του Ομίλου ΣΚΑΪ την ευχαριστεί θερμά και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της βήματα”.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες η στροφή που επιχείρησε ο ΣΚΑΪ στη μυθοπλασία, να σταματήσει να στηρίζεται στα έσοδα από ριάλιτι τύπου Survivor ώστε να μπει στον ανταγωνισμό στα ίσα με τα μεγάλα κανάλια.

Η σειρά «8 λέξεις» του Α. Γεωργίου, είχε επιτυχία, αλλά κράτησε μόλις δύο σεζόν. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα της φετινής σεζόν οι «Πανθέοι», σειρά εποχής που ενώ είχε τις καλύτερες προοπτικές, δεν κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές.

Επίσης η Φαίη Σκορδά, μια από τις κορυφαίες παρουσιάστριες ψυχαγωγικών μαγκαζίνο της ελληνικής τηλεόρασης και με πολλές περγαμηνές, δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Σύμφωνα με αυτοπύς που γνωρίζουν η αποτυχία του ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού όμως, πλήγωσε και το ενημερωτικό προφίλ.

Η Εύη Κουτσαυτάκη επέστρεψε στο κανάλι τον Αύγουστο του 2017 -μετά από ένα μικρό διάλλειμα στην Alter Ego του Ευ. Μαρινάκη- παίρνοντας τη θέση του Κ. Κιμπουρόπουλου, λίγες εβδομάδες μετά την επιτυχή συμμετοχή του καναλιού στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Η επιτυχία είχε πιστωθεί τότε στον Κ. Κιμπουρόπουλο και τον νομικό Κ. Φιλιππόπουλο και η επιστροφή της είχε κάνει τότε μεγάλη εντύπωση.

Σχετικά Άρθρα