Μπλακ άουτ στα Κάτω Πατήσια – Σκοτείνιασε όλη η περιοχή (εικόνες)

 Μπλακ άουτ στα Κάτω Πατήσια – Σκοτείνιασε όλη η περιοχή (εικόνες)

Με το θερμόμετρο να βρίσκεται στους 36 βαθμούς, η διακοπή της ηλεκτροδότησης στην περιοχή των Κάτω Πατησίων έχει προκαλέσει αναστάτωση, καθώς πέρα από τη συσκότιση που επικρατεί, οι κάτοικοι έμειναν και χωρίς κλιματιστικά. 

Από τον ΔΕΔΔΗΕ τονίζεται ότι γίνονται προσπάθειες για την αποκατάσταση της βλάβης στην περιοχή, ωστόσο οι κάτοικοι στα Κάτω Πατήσια αγωνιούν τι μέλλει γενέσθαι.

Γιάννης Κέμμος / flash.gr
Γιάννης Κέμμος / flash.gr

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που υπάρχουν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, λόγω και της αυξημένης ζήτησης για ηλεκτρική ενέργεια, καθώς τα κλιματιστικά και οι ανεμιστήρες δουλεύουν στο φουλ αυτό το διάστημα που η θερμοκρασία έχει πάρει την… ανηφόρα. Τους τελευταίους μήνες είναι ένα φαινόμενο που – όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχές – έχει συμβεί κι άλλες φορές στην περιοχή. 

Γιάννης Κέμμος / flash.gr

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που υπάρχει από τον ΔΕΔΔΗΕ, η βλάβη του δικτύου εντοπίζεται στην κεντρική γραμμή Κάτω Πατήσια – Κολωνός. Σταδιακά, μετά τις 22:00, ξεκίνησε να επανέρχεται το ρεύμα σε κάποια σημεία της περιοχής που νωρίτερα είχε βυθιστεί στο σκοτάδι.

Σχετικά Άρθρα