Τον θυμάστε τον “Μήτσο” στο “Είσαι το ταίρι μου”;- 22 χρόνια μετά μάθαμε πώς πέθανε

 Τον θυμάστε τον “Μήτσο” στο “Είσαι το ταίρι μου”;- 22 χρόνια μετά μάθαμε πώς πέθανε

Η υπόθεση της σειράς “Είσαι το ταίρι μου” μια από τις πιο πετυχημένες της ελληνικής τηλεόρασης περιστρεφόταν γύρω από δύο γυναίκες, τη Στέλλα (που υποδύεται η Βίκυ Σταυροπούλου) και τη Λίζα (που υποδύεται η Άννα Κουρή), οι οποίες ήταν εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους. Η Στέλλα ήταν μια απλή και λαϊκή κοπέλα από την Ελλάδα, ενώ η Λίζα ήταν μια εκλεπτυσμένη και πλούσια Ελληνοαμερικανίδα.

Οι δυο τους αποφάσισαν να ανταλλάξουν ζωές καθώς η Στέλλα μεταβαίνει στην Αθήνα, ενώ η Λίζα πηγαίνει στην Κρήτη. Από εκεί διαδραματίστηκαν κάποιες κωμικές καταστάσεις και παρεξηγήσεις, καθώς οι δύο γυναίκες προσπάθησαν να προσαρμοστούν στις νέες τους ζωές.

Το καστ της σειράς περιλάμβανε κι άλλους αγαπημένους ηθοποιούς, όπως ο Αλέκος Συσσοβίτης (στο ρόλο του Σωτήρη), ο Άρης Σερβετάλης (στο ρόλο του Λευτέρη), η Κατερίνα Λέχου (στο ρόλο της Νιόβης), και ο Σπύρος Παπαδόπουλος (στο ρόλο του Δημήτρη) ενώ δεν είναι δυνατόν να μην αναφερθούμε στη συμμετοχή του Μήτσου, του Ιγκουάνα που ο Λάζαρος είχε για κατοικίδιο.

Σύμφωνα με το dailymedia.com το ιγκουάνα του Λάζαρου χάθηκε σε ένα γύρισμα στο Πεδίον του Άρεως και έτσι για τα τελευταία επεισόδια η παραγωγή έπρεπε να αναζητήσει διαφορετικό ερπετό για το ρόλο του Μήτσου. Ο πρώτος Μήτσος εξαφανίστηκε σε μία αφιλόξενη περιοχή, σε ένα αφιλόξενο κλίμα με ελάχιστες πιθανότητες να επιβιώσει για πολύ καιρό μόνος.

Τα ιγκουάνα που βρίσκονται στα καταστήματα κατοικίδιων ζώων εισάγονται συνήθως από τη Νότια Αμερική και είναι εγγενή σε περιοχές που είναι πλούσιες σε ζέστη και υγρασία. Έτσι, αυτά που ζουν ως κατοικίδια πρέπει να ζουν σε παρόμοια περιβάλλοντα και το κλουβί τους πρέπει να μοιάζει με έναν φυσικό βιότοπο.

Για αυτό οι ιδιοκτήτες τους πρέπει να βεβαιώνονται ότι το περιβάλλον τους θερμαίνεται σταθερά μεταξύ 30 και 32 βαθμών κατά τη διάρκεια της ημέρας και περίπου 26-28 βαθμών τη νύχτα – όλο το χρόνο. Διατηρούν το μεγαλύτερο μέρος της ενυδάτωσής τους μέσω του δέρματος, επομένως η ελεγχόμενη υγρασία είναι επίσης απαραίτητη.

Σύμφωνα με αυτές τις συνθήκες επιβίωσης για ένα ιγκουάνα από pet shop, ο Μήτσος θα μπορούσε να επιβιώσει στην Αθήνα μόνο τους μήνες του καλοκαιριού, με τις πιθανότητες να έζησε μετά την εξαφάνισή του να έρχονται μόνο από την ελπίδα να το βρήκε και να το μάζεψε κάποιος ερπετόφιλος.

Με πληροφορίες youweekly.gr

Σχετικά Άρθρα