Μήνυμα Ρέμου από συναυλία του – “Είμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε…” (vid)

 Μήνυμα Ρέμου από συναυλία του – “Είμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε…” (vid)

Ο Αντώνης Ρέμος συνεχίζει να κάνει εμφανίσεις και δίνει συναυλίες για το αγαπημένο του κοινό μετά την αποκάλυψη ότι ελέγχεται για φοροδιαφυγή ενώ την ίδια στιγμή διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Στην αποψινή (08/07) συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, ο τραγουδιστής μπροστά σε πλήθος θαυμαστών του, που έσπευσαν να του σταθούν αλλά και να απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά με τα τραγούδια του, ο Ρέμος άδραξε την ευκαιρία να στείλει το δικό του μήνυμα για όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Αφού τους ευχαρίστησε από καρδιάς για την σύσσωμη παρουσία τους στο χώρο της συναυλίας τους συμβούλεψε τα εξής «Στη ζωή να μην φοβάστε τα προβλήματα, τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αυτά παίρνουμε δύναμη και βγαίνουμε πιο δυνατοί. Μπορούμε να τα παλέψουμε αρκεί να είμαστε όρθιοι. Αν είμαστε όρθιοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Και απόψε είμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε και μου δείχνετε την αγάπη σας. Είστε όλοι απόψε εδώ, η οικογένεια μου, οι φίλοι μου.» 

Όπως τονίζει κανένα πρόβλημα δεν πρέπει να φοβίζει τον κόσμο εκτός από αυτά της υγείας, παρακινώντας το κοινό να μην φοβάται σε όποιο άλλο εμπόδιο σταθεί μπροστά τους.  Άλλωστε αυτό είναι αποφασισμένος να πράξει και ο ίδιος γεγονός που το αποδεικνύει και με την αποψινή του εμφάνιση.

Σχετικά Άρθρα