Επική αντίδραση των παρουσιαστών του Sky News όταν ανακοινώθηκαν τα exit poll (vid)

 Επική αντίδραση των παρουσιαστών του Sky News όταν ανακοινώθηκαν τα exit poll (vid)

Θρίαμβος Εργατικών, πανωλεθρία Τορις. Η Βρετανία έπειτα από 14 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τους Συντηρητικούς ο νέος ένοικος της Ντάουνινγκ Στριτ θα είναι ο Εργατικός Κιρ Στάρμερ ο οποίος πέτυχε μια εξαιρετικά ευρεία νίκη.

Σύμφωνα με το Exit Poll του BBC, οι Εργατικοί στη Βρετανία καθώς φαίνεται πως εξασφαλίζουν 410 έδρες το κοινοβούλιο (από τις συνολικά 650 έδρες) σε αντίθεση με τους Τόρις του Ρίσι Σούνακ οι οποίοι καταποντίζονται με μόλις 131 έδρες κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα σημαίνει πως μιλάμε για αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία τους από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά!

Οι εκτιμήσεις ανακοινώθηκαν μόλις έκλεισαν οι κάλπες στις 22:00 τοπική ώρα (24.00 ώρα Ελλάδας). Ωστόσο θα χρειαστεί αναμονή αρκετών ωρών για τα αποτελέσματα, που θα ανακοινώνονται ανά εκλογική περιφέρεια μέχρι νωρίς το πρωί.

Την ώρα της ανακοίνωσης του Exit Poll, ωστόσο, την παράσταση έκλεψαν οι παρουσιαστές του Sky News οι οποίοι υποδέχθηκαν το αποτέλεσμα με… επιφωνήματα έκπληξης και θαυμασμού καθώς φαίνεται πως ούτε αυτοί περίμεναν τον ιστορικό αυτό θρίαμβο των Εργατικών!

Σχετικά Άρθρα