Λασίθι: Προθεσμία να απολογηθεί έλαβε ο 36χρονος που σκότωσε τον μπατζανάκη του – Φώναζε “Θεέ μου, τι έκανα”

 Λασίθι: Προθεσμία να απολογηθεί έλαβε ο 36χρονος που σκότωσε τον μπατζανάκη του – Φώναζε “Θεέ μου, τι έκανα”

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (08/07) στις 12 το μεσημέρι, ζήτησε και έλαβε ο 36χρονος άνδρας που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του 32χρονου στο Οροπέδιο Καθαρού στο Λασίθι, μετά από άσκοπους πυροβολισμούς, στη διάρκεια εκδήλωσης για το κούρεμα προβάτων (κουρές). Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το βράδυ Τετάρτης 3-7-2024 , με τον 36χρονο να αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια Νεαπόλεως, με το συνήγορο υπεράσπισής του να δηλώνει ότι ο 36χρονος βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, σημειώνοντας ότι οι δύο άνδρες ήταν πολύ αγαπημένοι.

«Το τραγικό γεγονός έγινε υπό συνθήκες έντονης μέθης με τη χρήση του όπλου. Τη στιγμή που εκείνος πήγε να πυροβολήσει στον αέρα, πέρασε το θύμα από μπροστά του και δέχθηκε τη μοιραία σφαίρα» ανέφερε σε δηλώσεις του ο συνήγορος του Γιώργος Στειακάκης.

«Θεέ μου, τι έκανα» φώναζε ο 32χρονος

Μόλις ο 32χρονος συνειδητοποίησε ότι η σφαίρα βρήκε τον μπατζανάκη του υπέστη σοκ. Κρατούσε το κεφάλι του και ούρλιαζε «θεέ μου, τι έκανα» ενώ πέταξε το όπλο από το χέρι του, χωρίς να θυμάται πού ακριβώς.

Πατέρας ενός παιδιού ο 36χρονος

Ο 36χρονος Γιώργος ήταν οικογενειάρχης ενώ πίσω του αφήνει την σύζυγό του και το ανήλικο παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 36χρονος και ο 32χρονος είχαν άριστες σχέσεις και ήταν πολύ δεμένες οι οικογένειές τους.

Σχετικά Άρθρα