Ψυχικό/Νέο βίντεο ντοκουμέντο: Το καρτέρι θανάτου του εκτελεστή στον Παναγιώτη Στάθη

 Ψυχικό/Νέο βίντεο ντοκουμέντο: Το καρτέρι θανάτου του εκτελεστή στον Παναγιώτη Στάθη

Βίντεο ντοκουμέντο από το καρτέρι του δολοφόνου του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό αποκαλύπτει το in.gr. Στο βίντεο καταγράφεται ο δολοφόνος, λίγα λεπτά πριν ανοίξει πυρ εναντίον του Παναγιώτη Στάθη. Είναι η στιγμή που στήνει καρτέρι στο θύμα του, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας του στο Ψυχικό.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που ο δράστης σταθμεύει τη μηχανή του στην οδό Κρήτης, προκειμένου να περιμένει εκεί μέχρι να φτάσει στο σημείο και το θύμα του.

Υπενθυμίζεται ότι μερικά μέτρα μακριά βρίσκεται η εταιρεία του 54χρονου. Εκεί όπου το θύμα σταμάτησε για να παρκάρει, λίγα δευτερόλεπτα πριν πέσει νεκρός.

Έφτασε πριν το θύμα του

Στο βίντεο φαίνεται η ώρα που φτάνει στο σημείο ο δράστης, με το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που τον καταγράφει να δείχνει 07:14. Ωστόσο, το καταγραφικό «χάνει» περίπου 12 λεπτά, με την πραγματική ώρα να είναι 07:26

Μία ώρα, ο δράστης που φορά full face κράνος, μαύρο μπουφάν και καφέ παντελόνι θα πυροβολήσει εναντίον του 52χρονου τοπογράφου 21 φορές, με τις μισές -σύμφωνα με πληροφορίες- να βρίσκουν στόχο.

Όπως σημειώνουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, ο δράστης χρησιμοποίησε και δεύτερο γεμιστήρα. Κι αυτό για να είναι σίγουρος ότι θα πετύχει τον σκοπό του.

Σχετικά Άρθρα