Πλεύρης για Αυγενάκη: “Απαράδεκτο περιστατικό καμία δικαιολογία”

 Πλεύρης για Αυγενάκη: “Απαράδεκτο περιστατικό καμία δικαιολογία”

Απαράδεκτο χαρακτήρισε το περιστατικό μεταξύ του πρώην υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη και υπαλλήλου στο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Θάνος Πλεύρης μιλώντας στον Talk Radio 98,9.

Όπως τόνισε ο βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν πολίτη να συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο «πολύ περισσότερο για έναν πολιτικό» σημείωσε.

Πάντως ερωτηθείς για τα εάν θα πρέπει να διαγραφεί, παρέπεμψε στα όργανα του κόμματος τα οποία έχουν επιληφθεί του θέματος.

Σχετικά με την παρουσία του στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη και τις ομιλίες των δυο πρώην πρωθυπουργών, είπε πως όσοι παρακολουθούν εκδηλώσεις και ομιλίες δεν σημαίνει ότι ταυτίζονται.

«Υπάρχουν θέματα που συμφωνούμε και άλλα που διαφωνούμε, άλλα που έχουν βάση και εκείνα που δεν ευσταθούν» υπογράμμισε και πρόσθεσε πως η ΝΔ έχει την άνεση να τίθενται τα θέματα προβληματισμού χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα στο κόμμα. «Στη  ΝΔ μπορούμε να μιλάμε και να πηγαίνουμε παρακάτω» τόνισε.

Βεβαίως άφησε αιχμές για την παρουσία της κ. Θάνου στη συγκεκριμένη εκδήλωση για την οποία υπενθύμισε πως τα μέλη της ΝΔ που συμμετείχαν στην τότε εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο Novartis είχαν αναφέρει τον προβληματικό της ρόλο. Κάτι που σύμφωνα με τον κ. Πλεύρη απεδείχθη, όταν η δικαστικός έγινε νομικός σύμβουλος πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αλλά και η σχέση της με την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Σχετικά Άρθρα