Κασσελάκης: “Μασάζ” στους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ εν όψει Πολιτικής Γραμματείας και Κεντρικής Επιτροπής -Συνάντηση και με Γεροβασίλη

 Κασσελάκης: “Μασάζ” στους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ εν όψει Πολιτικής Γραμματείας και Κεντρικής Επιτροπής -Συνάντηση και με Γεροβασίλη

Για δεύτερη μέρα σήμερα (03/07) συνεχίζει τις συναντήσεις του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με τους βουλευτές του κόμματος κι ενώ αύριο αναμένεται να συνεδριάσει η κρίσιμη ΠΓ – σύμφωνα με πληροφορίες η συνεδρίαση έχει οριστεί για τις 10 το πρωί. Σήμερα, μέχρι στιγμής είχε επαφές με τους Θεοδώρα Τζάκρη, Θεόφιλο Ξανθόπουλο, Γιώργο Παπαηλιού, Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, Ραλλία Χρηστίδου, Μίλτο Ζαμπάρα, Γιάννη Σαρακιώτη, Πέτρο Παππά, Γιώργο Γαβρήλο, Χάρη Μαμουλάκη, Έλενα Ακρίτα και την Όλγα Γεροβασίλη. Η τελευταία, υπενθυμίζεται έχει υπογράψει το κείμενο των 87.

Οι επαφές συνεχίζονται και όλα δείχνουν ότι η προσπάθεια είναι να δει σήμερα όσους περισσότερους γίνεται.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφεραν χθες ότι στις συναντήσεις ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δίνει κατευθύνσεις για την επιτάχυνση του κοινοβουλευτικού έργου και μάλιστα προτρέπει τους τομεάρχες σε συνέργεια με τομεάρχες άλλων κομμάτων όπου είναι εφικτό – υπενθυμίζεται στην ομιλία του στην ΚΟ είχε κάνει ανοίγματα για κοινοβουλευτική συνεργασία σε ΠΑΣΟΚ και Πλεύση Ελευθερίας.

Στην πραγματικότητα οι επαφές εν όψει δύο πολύ κρίσιμων συνεδριάσεων μοιάζουν με μασάζ μετά την διευρυνόμενη δυσαρέσκεια για τις πρωτοβουλίες Κασσελάκη όλο το τελευταίο διάστημα: από το ότι συγκάλεσε Κοινοβουλευτική Ομάδα μετά τις εκλογές, χωρίς να δοθεί ο λόγος στους βουλευτές για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, έως το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Αυγής και κυρίως τις εμπρηστικές αναρτήσεις από τις ΗΠΑ (όπου απουσίασε για αρκετές μέρες), με τις αναφορές σε «μαύρο χρήμα», κεντροαριστερά, αλλαγές στο κόμμα, και Τσίπρα.

Απόψε το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης θα συμμετάσχει στο 28ο Ετήσιο Συνέδριο «Economist Government Roundtable», στο Λαγονήσι.

Σχετικά Άρθρα