Διαγραφή Αυγενάκη ενόψει; Κλήθηκε για εξηγήσεις

 Διαγραφή Αυγενάκη ενόψει; Κλήθηκε για εξηγήσεις

Σενάρια διαγραφής του Λευτέρη Αυγενάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, μετά την αποκάλυψη του περιστατικού βιαιοπραγίας που άσκησε κατά υπαλλήλου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά και το επεισόδιο που προκάλεσε σε βάρος αστυνομικού. Έχει κληθεί να δώσει απαντήσεις στον γραμματέα της Κ.Ο. της ΝΔ Σταύρο Καλαφάτη ενώ μετά την συνάντηση αναμένονται εξελίξεις.

Με τον Λευτέρη Αυγενάκη επικοινώνησε και ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος του ζήτησε εξηγήσεις για την αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά.

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επιχειρεί ο Λευτέρης Αυγενάκης μετά το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και στο οποίο φαίνεται να χτυπάει εργαζόμενο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Με δήλωσή του ο κ. Αυγενάκης αφού ζητά συγγνώμη «για την ένταση και την αναστάτωση» στη συνέχεια υποστηρίζει ότι «το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο».

Ήδη τα κόμματα της αντιπολίτευσης με μπαράζ ανακοινώσεων ζητούν επιτακτικά τη διαγραφή του από την Κ.Ο. της ΝΔ αναφέροντας δεν μπορεί να κλείσει ένα τόσο σοβαρό θέμα με μία απλή συγγνώμη.

Σχετικά Άρθρα