Ψυχικό/Μαφιόζικη εκτέλεση: Ποιο είναι το θύμα-Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της εν ψυχρώ δολοφονίας

 Ψυχικό/Μαφιόζικη εκτέλεση: Ποιο είναι το θύμα-Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της εν ψυχρώ δολοφονίας

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη μαφιόζικη εκτέλεση άνδρα στο Ψυχικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πυροβόλησαν το θύμα 8 φορές. Το σκηνικό εκτυλίχθηκε στη συμβολή της 25ης Μαρτίου και Κρήτης.

Την ώρα που ο άνδρας προσπαθούσε να σταθμεύσει, δέχτηκε επίθεση από διερχόμενο δίκυκλο με δύο επιβαίνοντες, με τον συνοδηγό να τον πυροβολεί τουλάχιστον οκτώ φορές.

Ο θάνατος του θύματος ήταν ακαριαίος. Οι αρχές περισυνέλλεξαν 8 κάλυκες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο νεκρός δεν είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκίνητου αλλά ο συνέταιρός του Σ. Π.

Πληροφορίες από την ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι το θύμα δεν έχει απασχολήσει τις αρχές και αυτό προκαλεί σοβαρό προβληματισμό καθώς η εκτέλεσή του έχει μαφιόζικα χαρακτηριστικά.

Εικόνες από το σημείο της δολοφονίας:

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Για το συμβάν, η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι «Πριν από λίγο εντοπίστηκε εντός του αυτοκινήτου του στο Ψυχικό, θανάσιμα τραυματισμένος άνδρας από πυροβόλο όπλο.» Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ποιος ήταν ο 54χρονος τοπογράφος

Ο Παναγιώτης Στάθης είχε αρκετές δουλειές στη Μύκονο, είχε φτιάξει πολύ καλό όνομα όμως δεν φαινόταν μπλεγμένος σε ύποπτες δραστηριότητες και δεν είχε ποινικό μητρώο. Έχει κάνει τοπογραφικά για μεγάλα έργα στο νησί καθώς δραστηριοποιείτο εκεί από το 2000. Έμενε στο Χαλάνδρι και ήταν παντρεμένος με δυο παιδιά, ένα κορίτσι που του χρόνου θα δώσει Πανελλαδικές και ένα αγόρι που είναι φοιτητής και σπουδάζει τοπογραφία στην Αθήνα. Στη Μύκονο πήγαινε μόνο για δουλειά. Με τον συνέταιρό του στο γραφείο του Ψυχικού είχαν μοιράσει τις δουλειές. Ο Παναγιώτης Στάθης έκανε τα τοπογραφικά έξω και ο Θωμάς τη δουλειά γραφείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε ασχοληθεί και με το χωροταξικό της Μυκόνου το 2005 και ήταν κουμπάρος με τον πιο ισχυρό εργολάβο του νησιού. Στην Ίο φέρεται να έχει αγοράσει εκτάσεις, όπως και στη Μύκονο και έχει φτιάξει βίλες σε συνεργασία με άλλους εργολάβους. Είχε αναλάβει όλα τα μεγάλα πρότζεκτ του επιχειρηματία Γιάννη Παπαλέκα αλλά κι άλλων γνωστών επιχειρηματιών.

Σχετικά Άρθρα