Γιατί ο Μητσοτάκης πήγε στο Λαϊκό χωρίς τον Γεωργιάδη;Ο Υπ. Υγείας έσπευσε να τον προλάβει

 Γιατί ο Μητσοτάκης πήγε στο Λαϊκό χωρίς τον Γεωργιάδη;Ο Υπ. Υγείας έσπευσε να τον προλάβει

Η αιφνιδιαστική επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκης σε νοσοκομείο έγινε την ώρα που στο Πολεμικό Μουσείο πλήθος βουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας παρακολουθούσαν τους Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά να ασκούν κριτική στις κυβερνητικές επιλογές για τα εθνικά θέματα, την οικονομία, και την πολιτική της διακυβέρνησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στο Λαϊκό νοσοκομείο συνοδευόμενος όχι από τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά από τον υφυπουργό Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τα εξωτερικά ιατρεία στο Λαϊκό νοσοκομείο φορώντας μάσκα και συνομίλησε με ασθενείς και τους συνοδούς τους.

Να σημειωθεί ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης παραβρέθηκε στις ομιλίες των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά στο Πολεμικό Μουσείο ενώ σήμερα Τρίτη (2/7) θα υποδεχθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο υπουργείο Υγείας.

Μάλιστα όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης μόλις έμαθε ότι ο πρωθυπουργός επισκεπτόταν το Λαϊκό έσπευσε να τον προλάβει χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν τελικά το κατάφερε.

Σχετικά Άρθρα