Αποστολάκη: Νιώθω έτοιμη για πρωθυπουργός

 Αποστολάκη: Νιώθω έτοιμη για πρωθυπουργός

Έτοιμη να αναλάβει καθήκοντα πρωθυπουργού, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε η Μιλένα Αποστολάκη σε τηλεοπτική της τοποθέτηση.

Η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος μίλησε στο Action24, τονίζοντας πως ο επόμενος πρόεδρος πρέπει να είναι και επόμενος πρωθυπουργός της χώρας.

Σε ερώτηση αν αισθάνεται πως μπορεί να ανταποκριθεί στα πρωθπουργικά καθήκοντα, αν κληθεί να τα υπηρετήσει μέσα στην επόμενη τριετία, η κ. Αποστολάκη απάντησε: «Νιώθω έτοιμη για μια τέτοια θέση και αυτό δεν είναι μια αλλαζονική λογική του τύπου ‘εγώ μπορώ καλύτερα’. Έχω μια κοινοβουλευτική εμπειρία, άρα είμαι μέσα στη Βουλή γιατί θεωρώ πως αυτό είναι ένα κομβικό ζήτημα. Το κέντρο των πολιτικών αντιπαράθεσεων είναι η Βουλή. Εκεί είναι η μάχη, εκεί είναι η μεγάλη μάχη πάνω στην οποία κρίνονται πολιτικά ζητήματα, αλλά και η ετοιμότητα και η καταλληλότητα».

«Νιώθω ότι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, ως προς το μήνυμα και την ελπίδα που γεννάει. Θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να υπηρετήσω αυτό τον στόχο της ετοιμότητας» πρόσθεσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά Άρθρα