ΠΑΣΟΚ: Τι δείχνουν οι στοιχηματικές για τα πρόσωπα – Ποιος προηγείται

 ΠΑΣΟΚ: Τι δείχνουν οι στοιχηματικές για τα πρόσωπα – Ποιος προηγείται

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες, ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, έχει μικρό προβάδισμα έναντι του Νίκου Ανδρουλάκη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, στη Χαριλάου Τρικούπη. Οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι ραγδαίες, καθώς πλέον οι υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος είναι πέντε, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Μιχάλη Κατρίνη αλλά και της Μιλένας Αποστολάκη, μαζί με τους Νίκο Ανδρουλάκη, Χάρη Δούκα και Παύλο Γερουλάνο.

Σημειώνεται, ότι οι εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα γίνουν στις 6 Οκτωβρίου και ο δεύτερος γύρος, εφόσον χρειαστεί, στις 13 Οκτωβρίου.

Ήδη, οι στοιχηματικές εταιρείες άρχισαν να δίνουν τα πρώτα προγνωστικά -τα οποία φυσικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα έχουν διακυμάνσεις- με τις αποδόσεις να… ανεβοκατεβαίνουν.

Σύμφωνα με τη Stoiximan ο Χάρης Δούκας προηγείται για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έχοντας απόδοση μόλις 1,80.

Ακολουθεί δεύτερος στη σειρά ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης με απόδοση 2,25 και έπεται ο Παύλος Γερουλάνος με απόδοση 9,00. Στη 4η θέση ακολουθεί ο Μιχάλης Κατρίνης με απόδοση 18,00 ενώ πέμπτη βρίσκεται η Μιλένα Αποστολάκη με απόδοση 35,00.

Αναλυτικά ο πίνακας:

Σχετικά Άρθρα