Η εικόνα που σοκάρει: Η Ζάκυνθος καίγεται αλλά το γλέντι συνεχίζεται

 Η εικόνα που σοκάρει: Η Ζάκυνθος καίγεται αλλά το γλέντι συνεχίζεται

Mάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στο Δίστομο Βοιωτίας, καθώς η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής σε δασική έκταση εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η πυρκαγιά καίει βορειοανατολικά του Διστόμου Βοιωτίας, μακριά από τον οικισμό σε δύσβατο σημείο. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν και πλέον επιχειρούν 56 πυροσβέστες με 15 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.

Παράλληλα, εξακολουθεί να μαίνεται και η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής σε δασική έκταση στην περιοχή Αγία Μαρίνα Ζακύνθου, καθώς κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς τον Κοιλιωμένο με την βοήθεια των βόρειων ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

  • H εικόνα είναι καλύτερη όμως οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν σε συναγερμό.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις και εθελοντές βρίσκονταν σε συναγερμό και προσπαθούσαν να «πιάσουν» τη φωτιά, πριν εξαπλωθεί. Όμως, υπήρξαν και αυτοί που συνέχιζαν να γλεντούν και ας «χόρευαν» οι φλόγες πάνω από τα κεφάλια τους.

Οι εικόνες από το βίντεο που δημοσιεύθηκε στο X δείχνει την πύρινη κόλαση και από κάτω οι χοροί να συνεχίζονταν χωρίς σταματημό.

«Απίστευτο. Καίγεται και η Ζάκυνθος. Η φωτιά είναι εκτός ελέγχου αλλά το γλέντι καλά κρατεί», έγραψε στη λεζάντα χρήστης του Χ που ανέβασε το βίντεο.

Πολλοί χρήστες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την αδιαφορία όσων βρίσκονταν στο πανηγύρι.

Σχετικά Άρθρα