Χαλκιδική: Το συγκινητικό γράμμα της 13χρονης που σκοτώθηκε από κεραυνό στη δασκάλα της

 Χαλκιδική: Το συγκινητικό γράμμα της 13χρονης που σκοτώθηκε από κεραυνό στη δασκάλα της

Θλίψη από τον θάνατο της 13χρονης Δωροθέας, από την Χαλκιδική, που χτυπήθηκε από κεραυνό στο Ποσείδι, όπου είχε πάει για μπάνιο με τους γονείς της. Λίγες μέρες πριν, η 13χρονη έγραψε γράμμα προς την δασκάλα της, που της εύχεται καλό καλοκαίρι.

Στο γράμμα, που παρουσίασε το MEGA, αναγράφεται ότι:

«Αγαπητή κυρία,

Είστε από τους αγαπημένους μου καθηγητές. Αν και το μάθημα της Ιστορίας δεν μου αρέσει καθόλου, φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που μου φάνηκε ενδιαφέρον. Μακάρι όλοι οι καθηγητές να ήταν σας εσάς.

Μακάρι να είστε και του χρόνου. Πάντως αν δεν είστε να ξέρετε ότι δεν θα σας ξεχάσω ποτέ! Καλό καλοκαίρι με πολύ πολύ αγάπη η μαθήτρια σας».

Το δυστύχημα προκλήθηκε από μεταλλική χάντρα στο μαγιό του κοριτσιού. Ο θείος της Δωροθέας, μιλώντας στο Mega, είπε ότι, «η μέρα ήταν ηλιόλουστη και ο αδελφός μου και η νύφη μου με το παιδί αποφάσισαν να πάνε για μπάνιο.

Ξαφνικά άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς. Ο αδελφός μου πήρε τη γυναίκα του και τη μικρή και βγήκαν από τη θάλασσα και κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητο. Η παράλια δεν είναι προσβάσιμη με τα πόδια και χρειάζεται περίπου δέκα λεπτά περπάτημα για να φτάσεις στον δρόμο.

Κατά τη διάρκεια της πορείας προς το αυτοκίνητο ο κεραυνός χτύπησε την ανιψιά μου. Το ωστικό κύμα έριξε κάτω και τη νύφη μου που δεν τραυματίστηκε. Αν και οι διασώστες έφτασαν γρήγορα στο σημείο το παιδί δεν επανήλθε».

«Ο ιατροδικαστής μας είπε ότι το δυστύχημα προκλήθηκε από μεταλλική χάντρα μεγέθους κουμπιού που βρισκόταν στο μαγιό του παιδιού. Μου είναι πολύ δύσκολο να μιλάω γι’ αυτό. Ο αδελφός μου και η νύφη μου μου δεν έχουν ευθύνη. Έκαναν αυτό που έπρεπε. Βγήκαν κατευθείαν από τη θάλασσα μόλις χάλασε ο καιρός και κινήθηκαν προς το αυτοκίνητο. Δεν ισχύει ότι κολυμπούσαν την ώρα που έπεφταν κεραυνοί», συμπλήρωσε.

Αύριο, Τρίτη (2/7), θα τελεστεί η κηδεία του 13χρονου παιδιού.

Σχετικά Άρθρα