Ύδρα:”Αν έπαιρναν αποτυπώματα από τους επιβάτες και έλεγχαν κινητά, θα είχε λυθεί”

 Ύδρα:”Αν έπαιρναν αποτυπώματα από τους επιβάτες και έλεγχαν κινητά, θα είχε λυθεί”

Χείμαρρος ήταν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, Γιώργος Βάλλης, για τις ελλείψεις στην υπόθεση με τη φωτιά από τη θαλαμηγό στην Ύδρα. Μιλώντας στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», ο κ. Βάλλης έθεσε μια σειρά από αναπάντητα ερωτήματα.

«Πώς θα αποδειχτεί τα κινητά τους ελέγχθηκαν; Γιατί δεν κάνανε ένορκη εξέταση, όπως έκαναν στο πλήρωμα; Γιατί πέρασε μία βδομάδα να ελέγξουν για στοιχεία στην παραλία; Όταν έχουμε αυτές τις απαντήσεις μετά θα δούμε και τι γίνεται; Δαχτυλικά αποτυπώματα πήραν από τους επιβάτες όπως πήραν από το πλήρωμα για να ελέγξουμε αν πράγματι ήταν από εκείνους; Οι κάμερες του σκάφους ελέγχθηκαν; Έχω πολλά αναπάντητα ερωτήματα για να μπορέσω να σας απαντήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και στους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ.

«Θεωρώ ότι η Πυροσβεστική δεν έπρεπε να τους αφήσει να φύγουν και να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση και διαχείριση από τους εργαζόμενους», εξήγησε.

Μάλιστα, είπε πως ουδείς γνωρίζει αν το σκαφάκι που βγήκε στην παραλία ήταν του εν λόγω σκάφους ή κάποιου άλλου. Αν είναι της συγκεκριμένης θαλαμηγού, τότε πρέπει να πάρει έγκριση από κάποιο αξιωματικό ή καπετάνιο, εξήγησε.

«Εάν είχαν πάρει δαχτυλικά αποτυπώματα από τους επιβάτες και είχαν ελέγξει τα κινητά, θα είχε λυθεί», κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα