“Έχουμε πιάσει πάτο” – Ξεσπά η μητέρα της Έμμας για την εγκατάλειψη της 17χρονης στη λεωφόρο Αθηνών

 “Έχουμε πιάσει πάτο” – Ξεσπά η μητέρα της Έμμας για την εγκατάλειψη της 17χρονης στη λεωφόρο Αθηνών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την παράσυρση της 17χρονης στη Λεωφόρο Αθηνών, με τις Αρχές να αναζητούν το αρχικό αυτοκίνητο που την χτύπησε, καθώς και άλλους οδηγούς που πέρασαν από το σημείο και δεν σταμάτησαν να βοηθήσουν. Η 17χρονη νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τις αστυνομικές έρευνες. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, η άμεση βοήθεια θα μπορούσε να είχε αλλάξει την πορεία της υγείας της κοπέλας.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα της Έμμας, η οποία το 2022 στη Θεσσαλονίκη παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε στο οδόστρωμα, εξέφρασε την αγανάκτησή της για το περιστατικό της 17χρονης, μιλώντας στο Mega. Η μητέρα της Έμμας τόνισε ότι είναι εξοργιστικό να βλέπει κάποιος έναν άνθρωπο αιμόφυρτο στο δρόμο και να τον προσπερνά. Υπογράμμισε την ανάγκη να κατηγορηθούν για εγκατάλειψη τροχαίου όλοι όσοι δεν σταμάτησαν να βοηθήσουν το κορίτσι, συμβάλλοντας έτσι στην κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

«Όλος ο κόσμος είναι εξοργισμένος, απλά εγώ συνδέομαι λίγο παραπάνω λόγω του ότι το έζησα. Η αρχική μου πρόθεση ήταν να μην δω το βίντεο, όπως δεν έχω δει τις φωτογραφίες από το δικό μας τροχαίο. Βέβαια δεν γινόταν να μην το δω, καθώς έπαιζε παντού. Νομίζω ότι έχουμε πιάσει πάτο, υπάρχει πιο κάτω; Δεν ξέρω. Είναι τραγικό να βλέπεις έναν άνθρωπο στο δρόμο και απλά να τον προσπερνάς. Αν ακούει ένας εισαγγελέας θα έπρεπε όλοι αυτοί οι άνθρωποι που προσπέρασαν το κορίτσι να κατηγορηθούν για εγκατάλειψη τροχαίου Μπορεί να μην το προκάλεσαν, αλλά με τον τρόπο τους συνέβαλαν αυτή τη στιγμή το κορίτσι να παλεύει για τη ζωή του με λιγότερες πιθανότητες να ζήσει απ’ ότι αν σταματούσαν να βοηθήσουν», τόνισε μεταξύ άλλων η μητέρα της Έμμας.

Σχετικά Άρθρα