Τέμπη: Σε οικόπεδο ιδιώτη στο Καλοχώρι βρέθηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας

 Τέμπη: Σε οικόπεδο ιδιώτη στο Καλοχώρι βρέθηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας

Εξελίξεις στο έγκλημα των Τεμπών, αφού 16 μήνες μετά τη φονική σιδηροδρομική σύγκρουση, ουσιώδη στοιχεία εντοπίζονται διασκορπισμένα σε διάφορα μέρη της χώρας και σε… οικόπεδα ιδιωτών, όπως το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας που απουσίαζε από τις έρευνες και το αναζητούσαν οι ιδιώτες εμπειρογνώμονες και ο εφέτης ανακριτής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το κοντέινερ βρέθηκε σε οικόπεδο ιδιωτικής επιχείρησης στο Παλαιοχώρι Θεσσαλονίκης. 

Με εντολή από τον ειδικό εφέτη ανακριτή, το κοντέινερ θα μεταφερθεί σήμερα στην περιοχή Κουλούρι παρουσία αστυνομικών. Εκεί βρίσκονται τα περισσότερα στοιχεία της υπόθεσης και εξελίσσονται οι έρευνες για το έγκλημα.

Το κοντέινερ, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν έμφορτο όταν συνέβη η πολύνεκρη σιδηροδρομική σύγκρουση, τον Φεβρουάριο 2023. Το αν η εύρεσή του και μετέπειτα η εξέτασή του θα δώσουν ουσιώδη στοιχεία και περισσότερες απαντήσεις για το έγκλημα μένει να… φανεί.

Ακόμα, χρειάζεται να μάθουμε ποιος έδωσε την εντολή μεταφοράς του κοντέινερ σε οικόπεδο της Θεσσαλονίκης, πότε έγινε η μεταφορά και τι ενέργειες έχουν πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό του κοντέινερ από την ημέρα του εγκλήματος. 

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα, οι συγγενείς των θυμάτων ζήτησαν να οριστούν ειδικοί μεταλλουργοί εμπειρογνώμονες ώστε να εξεταστούν τα κοντέινερ της εμπορικής αλλά και επιβατικής αμαξοστοιχίας.

Σχετικά Άρθρα