Σκανδαλίδης: “Ο Ανδρουλάκης έχει ευθύνη για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών”

 Σκανδαλίδης: “Ο Ανδρουλάκης έχει ευθύνη για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών”

Για τις ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ μίλησε στον ΣΚΑΙ ο Κώστας Σκανδαλίδης, επισημαίνοντας μάλιστα πως στο κόμμα θα πρέπει να γίνει μία σοβαρή επανεκκίνηση.

«Έγιναν 2 μεγάλα βήματα. Επί Φώφης Γεννηματά πήγαμε από το 4% στο 8%. Με τον Νίκο Ανδρουλάκη από το 8% πήγαμε στο 13%» διευκρίνισε ο κ. Σκανδαλίδης μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» επισημαίνοντας ότι το κόμμα πρέπει τώρα να κάνει ένα μεγάλο άλμα και για να γίνει αυτό θα πρέπει οι ψηφοφόροι να έρθουν ξανά στην κάλπη.

Όσον αφορά το πότε θα πρέπει να στηθούν οι εσωκομματικές κάλπες ο κ. Σκανδαλίδης απάντησε το φθινόπωρο ώστε να υπάρξει χρόνος για να γίνει μια επανεκκίνηση.

Σχετικά με την πιθανή υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα κι αν πρόκειται για μια βιαστική απόφαση ο κ. Σκανδαλίδης είπε ότι « ο καθένας έχει την δική του τακτική και στρατηγική».

Ο ίδιος ωστόσο επισήμανε ότι δεν έχει ξεχωρίσει κάποιον υποψήφιο.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για πρόσωπα. Με ενδιαφέρει να είναι και 3 και 4 υποψήφιοι να μαζευτεί 300.000 κόσμος στην κάλπη και να εγγυηθεί ο νέος πρόεδρος ότι αυτοί οι 300.000 θα είναι στο προσκήνιο της πολιτικής».

Σχετικά Άρθρα