ΣΥΡΙΖΑ: Συλλογή διαδικτυακών υπογραφών από υποστηρικτές του Κασσελάκη

 ΣΥΡΙΖΑ: Συλλογή διαδικτυακών υπογραφών από υποστηρικτές του Κασσελάκη

Εν μέσω της δριμείας επίθεσης που δέχεται ο Στέφανος Κασσελάκης από την εσωκομματική αντιπολίτευση τα τελευταία 24ωρα, ιδίως μετά την επιστολή 87 βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, οι υποστηρικτές του προέδρου εντός του κόμματος προχωρούν σε … ρελάνς και απαντούν με ψηφιακή καμπάνια συλλογής υπογραφών. Ουσιαστικά, με αυτόν τον τρόπο επιδιώκεται να στηριχθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα στην εσωκομματική αντιπολίτευση.

«Εκφράζουμε την οργή μας για τις καθημερινές δηλώσεις στελεχών του κόμματος τα οποία εκφράζουν συνεχώς αμφισβητήσεις σχετικά με τοποθετήσεις και αποφάσεις του Προέδρου μας Στεφάνου Κασσελάκη», τονίζει το σχετικό κείμενο που διακινείται στο διαδίκτυο από λογαριασμούς προσκείμενους στην προεδρική πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρο το κείμενο των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ:

«Σαν μέλη και φίλοι του Σύριζα Π-Σ σας προωθούμε το παρακάτω κείμενο με σκοπό να διαβαστεί στα όργανα του κόμματος.

1.Εκφράζουμε την οργή μας για τις καθημερινές δηλώσεις στελεχών του κόμματος τα οποία εκφράζουν συνεχώς αμφισβητήσεις σχετικά με τοποθετήσεις και αποφάσεις του Προέδρου μας Στεφάνου Κασσελάκη.

2.Θεώρουμε ότι ένα σημαντικό μέρος του κομματικού μας μηχανισμού δεν σέβεται την απόφαση μας στις εσωκομματικές κάλπες και την ανάδειξη του Στεφάνου σε Πρόεδρο του Σύριζα , καθώς επίσης και την εντολή που δώσαμε στο τελευταίο συνέδριο για τέλος στην εσωστρέφεια και για καμμία αμφισβήτηση στις αποφάσεις που ψηφίσαμε.

3.Δεν δώσαμε σε κανέναν εντολή να ανοίξει συζήτηση περί ένωσης των κεντροαριστερών δυνάμεων σε επίπεδο κορυφής, αλλά όπως και το καταστατικό μας τονίζει άνοιγμα στον δημοκρατικό κόσμο με σκοπό την ενδυνάμωση του Σύριζα και την ισχυρή αντιπολίτευση με προοπτική κυβερνητικής πορείας.

4.Απαιτούμε λεπτομερή ανάλυση των εσόδων και των εξόδων του κόμματος, καθώς επίσης για τον αριθμό και την μισθοδοσία οργάνων, επιστημονικών συνεργατών και άλλων εργασιακών συμβάσεων. Δημοσίευση αναλυτικού οργανογράμματος όλων των τμημάτων και διαύλων επικοινωνίας.

5.Απαιτούμε την οικονομική εξυγίανση του κόμματος και την πλήρη κατανόηση όλων για το γεγονός ότι η κρατική επιχορήγηση οφείλεται κυρίως στους ψηφοφόρους του κόμματος και την προτίμηση μας στις εκάστοτε κάλπες. Επίσης πλήρη ανάλυση για το ποσό που μαζεύτηκε από τα 2ευρα των τελευταίων , διπλών μάλιστα εσωκομματικά εκλογών και που αξιοποιήθηκαν.

6.Εκφράζουμε την αμέριστη υποστήριξη στον πρόεδρο μας Στέφανο Κασσελάκη και τη προσπάθεια να έχει λόγο η βάση σε αποφάσεις και δημοψηφίσματα με διαδικτυακή συμμετοχή και ψήφο, ειδικά από τη στιγμή που είναι πλέον εφικτή η διασφάλιση της εγκυρότητας των συμμετοχών.

ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ .
ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΚΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ , ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΒΑΘΜΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ , ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΑΞΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.»

ΕΔΩ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΥΠΕΡ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

Σχετικά Άρθρα