Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης στην ουσία είπε ότι ο Τσίπρας έπαιρνε “μαύρα λεφτά”

 Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης στην ουσία είπε ότι ο Τσίπρας έπαιρνε “μαύρα λεφτά”

Όλα τα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. «Τους επόμενους μήνες θα γίνει ομαλοποίηση της αγοράς φαρμάκων», όπως είπε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε ότι θα προβεί και τυπικά σε μήνυση και αγωγή εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, σχολιάζοντας ότι «ο κ. Πολάκης δεν μπορεί να χωνέψει που η κ. Τουλουπάκη με έψαχνε για 4 χρόνια και δεν βρήκε ούτε μισό ευρώ».

«Θα πάει στο δικαστήριο για όλα», τόνισε.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τα όσα είπε περί μαύρου χρήματος ο Στέφανος Κασσελάκης, ανέφερε: «Στον ΣΥΡΙΖΑ τα έχουν μπλέξει πολύ με τα “μαύρα λεφτά”. Ο κ. Κασσελάκης κατά τη γνώμη μου ξεπέρασε μια “κόκκινη γραμμή” που δεν ξεπερνάς εύκολα στην πολιτική και δεν ξέρω αν έχει επιστροφή. Στην ουσία είπε ότι ο Τσίπρας έπαιρνε μαύρα (…). Στην ουσία ο Αποστολάκης πήγε να τον διορθώσει και το έκανε χειρότερα.

Σχετικά με την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για έλεγχο από ορκωτούς λογιστές, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε: «Ο κ. Κασσελάκης αμφισβητεί τους ελέγχους της τελευταίας δεκαετίας, άρα και της εποχής Τσίπρα. Αμφισβητεί τις διαδικασίες και τους κοινοβουλευτικούς ελέγχους διά των ορκωτών λογιστών και των δικαστών την τελευταία δεκαετία. Κατηγορεί όλους τους προηγούμενους ως κανονικούς κλέφτες. Θέλω να με πιστέψετε, όλους τους βουλευτές μάς ξετινάζουν στους ελέγχους».

Σχετικά Άρθρα