ΣΥΡΙΖΑ: “Το κόμμα του κ.Μητσοτάκη χρωστάει κοντά μισό δισεκατομμύριο ευρώ στις τράπεζες και δεν ξέρει κανείς πώς και αν το ξεχρεώνει”

 ΣΥΡΙΖΑ: “Το κόμμα του κ.Μητσοτάκη χρωστάει κοντά μισό δισεκατομμύριο ευρώ στις τράπεζες και δεν ξέρει κανείς πώς και αν το ξεχρεώνει”

Απάντηση σε όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ πετώντας το γάντι στην κυβέρνηση και ζητώντας για ακόμη μία φορά να γίνει έλεγχος στα οικονομικά των κομμάτων από ορκωτούς λογιστές.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Η απάντηση του Παύλου Μαρινάκη στις ερωτήσεις για τις καταγγελίες του Στέφανου Κασσελάκη για μαύρο χρήμα στα κόμματα, δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια.

Η αλήθεια είναι ότι το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη χρωστάει κοντά μισό δισεκατομμύριο ευρώ στις τράπεζες και δεν ξέρει κανείς πώς και αν το ξεχρεώνει. Η αλήθεια είναι ότι η ΝΔ των «αδιευκρίνιστων» έκανε μια πανάκριβη προεκλογική καμπάνια.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατέθεσε, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, συγκεκριμένη
τροπολογία για τη διαφάνεια στα κόμματα, όπου ζητεί την ανάρτηση των ισολογισμών και κάθε δαπάνης των κομμάτων στη «Διαύγεια».

Η ΝΔ δεν την έχει αποδεχτεί. Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε σήμερα έλεγχο από ορκωτούς λογιστές σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Θα το αποδεχτούν;

Αν πραγματικά θέλουν να έρθουν «όλα στο φως», ιδού η Ρόδος. Αλλιώς ομολογούν ότι έχουν πολλά να κρύψουν.

Σχετικά Άρθρα