Κυβερνητικές πηγές: Δημιουργικός διάλογος σε ενωτικό κλίμα στη συνεδρίαση της ΚΟ

 Κυβερνητικές πηγές: Δημιουργικός διάλογος σε ενωτικό κλίμα στη συνεδρίαση της ΚΟ

Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εισήγησή του ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων ότι δεν δέχεται κουβέντα για τον κοινωνικό και πατριωτικό χαρακτήρα της παράταξης της ΝΔ, ενώ εστίασε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους.

Αυτή την ώρα οι βουλευτές τοποθετούνται με τον κ. Μητσοτάκη να ακούει όλες τις τοποθετήσεις.

Σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης σημειώνεται ένας δημιουργικός διάλογος σε ενωτικό κλίμα. Ήδη έχουν τοποθετηθεί πάνω από 20 βουλευτές οι οποίοι στάθηκαν στη μεγάλη εικόνα υπερθεματίζοντας σε ιδιαίτερα ενωτικό κλίμα και σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού.
«Πάμε μπροστά, δίνουμε προτεραιότητα στην καθημερινότητα και τα προβλήματα των πολιτών» ήταν το μήνυμα σχεδόν όλων των βουλευτών.
Εκφράστηκαν επισημάνσεις, τόσο για θέματα τοπικού χαρακτήρα που απασχολούν τις εκλογικές τους περιφέρειες, αλλά και για ζητήματα ευρύτερου κοινωνικού ενδιαφέροντος με έμφαση στην διατύπωση προτάσεων που αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών.

Μάλιστα όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές «έχουμε κλείσει τρεισήμισι ώρες συζήτησης, τώρα μιλάει ο 27ος βουλευτής, έγινε τεκμηριωμένη κριτική και σε αντίθεση με ΣυΡιζΑ μιλάνε όλοι οι βουλευτές.»

Σχετικά Άρθρα