Κορυδαλλός: Ποιος είναι ο αδίστακτος κακοποιός που ομολόγησε την δολοφονία 35χρονου -Φριχτό παρελθόν

 Κορυδαλλός: Ποιος είναι ο αδίστακτος κακοποιός που ομολόγησε την δολοφονία 35χρονου -Φριχτό παρελθόν

Σκληρός και αδίστακτος κακοποιός ήταν ο δολοφόνος του 35χρονου -αλβανικής καταγωγής- κρατούμενου στις Φυλακές Κορυδαλλού, ο οποίος τραυμάτισε πάνω στην συμπλοκή με μαχαίρι και τον 45χρονο Κοσοβάρο συγκρατούμενο του. Ο ίδιος κακοποιός, και επαγγελματίας εκτελεστής, είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια για τη φρικτή διπλή δολοφονία κατόπιν συμβολαίου θανάτου, σε βάρος ενός 35χρονου ομοεθνούς του και του μόλις 23 μηνών γιου του, στην Καλαμάτα, τον Νοέμβριο του 2011.

Την εκτέλεση του 35χρονου τότε Αλβανού φέρεται να είχε ζητήσει για υπόθεση ναρκωτικών γνωστός αρχιμαφιόζος της Μεσσηνίας με το ψευδώνυμο «Τσακ Νόρις» ή «Μπίλ ο Καναδός». Μάλιστα, τότε ο σκληρός κακοποιός είχε σκοτώσει πρώτα το νήπιο μπροστά στα μάτια του πατέρα του και στη συνέχεια εκτέλεσε και τον ίδιο.

Ο δράστης τσακώθηκε με τους συγκρατούμενούς του για την θερμοκρασία του κλιματισμού και πάνω στην συμπλοκή σκότωσε τον 35χρονο και τραυμάτισε τον άλλο συγκρατούμενο του.

Ο ίδιος φαίνεται να ταυτοποιήθηκε από ανάλυση βίντεο και κατά την εξέτασή του από τον Ανθρωποκτονιών ομολόγησε την πράξη του.

Ο νεκρός ήταν καταδικασμένος για δύο ληστείες μετά φόνου το 2017, το 2018 είχε δραπετεύσει κατά την μεταγωγή του μαζί με τον ομοεθνή του που ομολόγησε σήμερα την δολοφονία του και είχαν συλληφθεί εκ νέου και ο τραυματίας από το Κόσοβο είχε καταδικασθεί για μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών.

Δράστης και θύμα είχαν αποδράσει μαζί το 2018

Το αξιοπερίεργο είναι ότι ο δράστης και το θύμα στις 9 Μαΐου 2018, μαζί με δύο ακόμη κατηγορουμένους είχαν αποδράσει κατά την μεταγωγή τους στην Κρήτη, λίγο πριν από το λιμάνι του Πειραιά. Την ώρα που το βανάκι της αστυνομίας μπήκε στο πλοίο, κάτω από άγνωστες συνθήκες, οι κρατούμενοι έβγαλαν τις χειροπέδες τους και την ώρα που ο αστυνομικός άνοιξε την πόρτα για να κατέβουν ώστε να συνοδευτούν σε ειδικό χώρο μέσα στο πλοίο, τον απώθησαν και εξαφανίστηκαν.

Λίγο αργότερα, συνελήφθησαν δύο κρατούμενοι. Αυτοί που διέφευγαν ήταν ο Χαλίλι Τζουλιάντ ή «Νίκο», γεννημένος το 1982, ο οποίος το 2011 είχε εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος ομοεθνή του στην Καλαμάτα. Τη στιγμή του φόνου, το θύμα ήταν μαζί με το μόλις δύο ετών παιδί του, το οποίο ο Αλβανός εκτελεστής, δεν είχε διστάσει να δολοφονήσει κόβοντας του τον λαιμό με μαχαίρι.

Την εντολή για το συμβόλαιο είχε δώσει ένας άλλος Έλληνας βαρυποινίτης ποινικός, γνωστός για εκβιασμούς, ο οποίος στο παρελθόν ήταν κασκαντέρ του Τζακ Νόρις. Δύο μέρες αργότερα ο Χαλίλι Τζουλιάντ ή «Νίκο» και ο Αλφονς Ντότσι εντοπίστηκαν σε ισόγειο σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της ΕΚΑΜ, παρότι οι δύο Αλβανοί κακοποιοί είχαν όπλο στην κατοχή τους δεν πρόλαβαν να χρησιμοποιήσουν.

Σχετικά Άρθρα