Δίωξη για πλημμέλημα στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ-Απείλησε και την πρώην σύζυγό του

 Δίωξη για πλημμέλημα στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ-Απείλησε και την πρώην σύζυγό του

Ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε στο δημοσιογράφο που φέρεται να ξυλοκόπησε τη σύντροφο του. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο.

Σχετικά με πράξεις που δεν αφορούν σε αυτόφωρο, αλλά είναι προγενέστερες και στρέφονται κατά της εν διαστάσει συζύγου του και της νυν συντρόφου του, θα εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας και θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα Ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η 30χρονη δημοσιογράφος προτού φτάσει στο ΚΑΤ, έχοντας κατάγματα στο πρόσωπο, είχε διαπληκτιστεί με τον δημοσιογράφο στο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Αμέσως μετά το νοσοκομείο, η δημοσιογράφος πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της, τονίζοντας ότι είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύντροφό της, ο οποίος την είχε απειλήσει και στο παρελθόν.

Όπως μετέφερε στο Πρωινό η Κέλλυ Χεινοπώρου, ο δημοσιογράφος κακοποιούσε και την πρώην σύζυγό του, ενώ το βράδυ της περασμένης Κυριακής, μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, απείλησε την σύζυγό του λέγοντας: «θα σε θάψω ζωντανή»

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφου του Πρωινού ανέφερε τα εξής: «Η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου έχει καταθέσει ξυλοδαρμούς, απειλές και έχει αποδείξεις και στοιχεία. Μάλιστα, την Κυριακή το βράδυ που συνέβη ο ξυλοδαρμός της συναδέλφου, όταν έφυγε ο δράστης από το σπίτι, φαίνεται να πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου και να την απείλησε. η φράση ήταν «θα σε θάψω ζωντανή». Ενδεχομένως, η εν διαστάσει σύζυγος να μίλησε με το θύμα».

Σχετικά Άρθρα