Ζαχαριάδης σε Πολάκη: “Γιατί ένας κόσμος που ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ πήγε στην Κρήτη όχι με τον πρώτο αλλά με τον τρίτο;”

 Ζαχαριάδης σε Πολάκη: “Γιατί ένας κόσμος που ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ πήγε στην Κρήτη όχι με τον πρώτο αλλά με τον τρίτο;”

Σφοδρή αντιπαράθεση του Παύλου Πολάκη με τον Κώστα Ζαχαριάδη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης έκανε μια ανάρτηση με την κάλεσε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον Χρήστο Σπίρτζη, τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και τον Διονύση Τεμπονέρα να πάνε στο ΠΑΣΟΚ, τους Κώστα Ζαχαριάδη, Αλέκο Φλαμπουράρη στη Νέα Αριστερά, τη Νάντια Γιαννακοπούλου και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο αλλά και την Λιάνα Κανέλλη στη ΝΔ και τον Γιώργο Τσίπρα σπίτι του.

Τον στιχουργό υπερασπίστηκε ο Παύλος Πολάκης καθώς ο Κώστας Ζαχαριάδης τον προέτρεψε να ασχοληθεί με το αντικείμενό του που είναι το τραγούδι.

«Όντως Κώστα η ιστορία έγραψε πως αν δεν είχες έρθει σε συννενόηση με τους μετέπειτα αποστατήσαντες το περασμένο καλοκαίρι, σήμερα θα είχαμε δήμαρχο Αθηναίων το Νίκο Παππά και όχι ευρωβουλευτή» του έγραψε και ο Παύλος Πολάκης για να έρθει σήμερα (25/06/2024) ο Κώστας Ζαχαριάδης να με σκληρό ύφος να κατηγορήσει τον αψύ Κρητικό για την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

«Πες μας τι έγινε στην Κρήτη που το τρίτο κόμμα έγινε πρώτο», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Όλη η ανάρτηση:

«Παύλο, η ιστορία δεν γράφεται ούτε με τα «αν» ούτε με τα «θα». Μπήκα μπροστά σε μια δύσκολη περίοδο για το κόμμα όταν σειρά κορυφαίων στελεχών σε περιφέρειες και κεντρικούς δήμους έκαναν την πάπια. Αυτό έπρεπε να το σέβεσαι και όχι να το λοιδωρείς.

Καμία συνεννόηση δεν είχα με τους αποχωρήσαντες. Η πρόταση για το πρόσωπό μου ως επικεφαλής ήρθε απο την τότε πλειοψηφία και ψηφίστηκε απο την πολιτική γραμματεία.

Σχετικά Άρθρα