Τίτλοι τέλους για την καθημερινή έκδοση της “Αυγής”- Η ανακοίνωση για το κλείσιμο

 Τίτλοι τέλους για την καθημερινή έκδοση της “Αυγής”- Η ανακοίνωση για το κλείσιμο

Δυσάρεστη εξέλιξη για τον χώρο του Τύπου και μια από τις πιο ιστορικές εφημερίδες που κυκλοφορούν στη χώρα.

Το εκτελεστικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ με το Δ.Σ. της εταιρείας αποφάσισαν από κοινού το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της «Αυγής», ενώ θα ακολουθηθεί μοντέλο εξυγίανσης τόσο για το έντυπο όσο και για τον Ρ/Σ «Στο Κόκκινο» αντίστοιχο με το μοντέλο που θα ακολουθηθεί στο κόμμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα γίνουν απολύσεις προς το παρόν.

Οι ανακοινώσεις προς τους εργαζόμενους πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι το σημερινό ήταν το τελευταίο φύλλο για την καθημερινή έκδοση της ιστορικής εφημερίδας. 

Οι εργαζόμενοι στην ιστορική εφημερίδα της Αριστεράς, ζητούν συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο μεταξύ οι εκπρόσωποι του προσωπικού καλούν στις 19.00 γενική συνέλευση των εργαζομένων στην Αυγή. Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Μόλις μας ανακοινώθηκε ότι με απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος, κλείνει από ΑΥΡΙΟ (σ.σ. Τετάρτη 26/6) το καθημερινό φύλλο της ΑΥΓΗΣ. Ως εκ τούτου, καλούμε συνέλευση σήμερα στις 7μμ στα γραφεία της εφημερίδας, προκειμένου να οργανώσουμε τη συλλογική μας αντίδραση. Στη συνέλευση θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι των σωματείων μας».  

Σχετικά Άρθρα