Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος υπό όρους ο 70χρονος τον οποίο κατήγγειλε η 32χρονη κόρη του για βιασμό

 Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος υπό όρους ο 70χρονος τον οποίο κατήγγειλε η 32χρονη κόρη του για βιασμό

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 70χρονος που καταγγέλθηκε από την 32χρονη κόρη του ότι την βίαζε κατ εξακολούθηση από την ηλικία των έξι ετών.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της απειλής των γενετήσιων πράξεων μεταξύ συγγενών κ.ά.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος υπό τους όρους της μετοίκισής του από το κοινό τους σπίτι, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται τονίζοντας ότι είναι ψεύδη της κόρης του η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής φύσεως και έχει παρελθόν νοσηλείας σε ανάλογες δομές. Επιπλέον, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζει διαφορά προβλήματα υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 32χρονη κόρη του, ο 70χρονος πατέρας της την βίασε πρώτη φορά το 1998 όταν ήταν έξι ετών. Ωστόσο, δε σταμάτησε εκεί, αφού την κακοποίησε ξανά σεξουαλικά τον Αύγουστο του 2023 και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, ενώ αποπειράθηκε να τη βιάσει και τον Μάρτιο του 2024 και της προκάλεσε σωματικές βλάβες τον Ιούνιο του 2024.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά Άρθρα