Συνελήφθη δημοσιογράφος της ΕΡΤ για ενδοοικογενειακή βία -Ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

 Συνελήφθη δημοσιογράφος της ΕΡΤ για ενδοοικογενειακή βία -Ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

Συνελήφθη δημοσιογράφος της ΕΡΤ, μετά από καταγγελία της συντρόφου του (επίσης δημοσιογράφου) ότι τη χτύπησε και την έστειλε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η καταγγελία έγινε στο Τμήμα ενδοοικογενειακής βίας στην Ομόνοια και ο δημοσιογράφος συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Το συμβάν σημειώθηκε στο σπίτι του ζευγαριού στο κέντρο της Αθήνας, τα ξημερώματα της Δευτέρας (24/6). Ένας καβγάς, οδήγησε τον δημοσιογράφο στα άκρα με αποτέλεσμα η κοπέλα, να οδηγηθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ άγρια χτυπημένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρει σοβαρά τραύματα, καθώς φέρει κάταγμα στο πρόσωπο.

Χθες (24/06), πήγε για επανεξέταση στο νοσοκομείο και σήμερα το πρωί κατέθεσε μήνυση σε βάρος του δημοσιογράφου με αποτέλεσμα σήμερα το μεσημέρι να συλληφθεί στην περιοχή του Πειραιά και να οδηγηθεί στα κρατητήρια της Ομόνοιας.

Ο κακοποιητής θα παραμείνει όλη τη νύχτα στο κελί των κρατητηρίων και αύριο νωρίς το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Την είχε χτυπήσει και στο παρελθόν

σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δημοσιογράφος δεν σταμάτησε εκεί, αφού ακόμη και μετά το επεισόδιο συνέχισε να ενοχλεί τη νεαρή δημοσιογράφο, τηλεφωνώντας και στέλνοντας μηνύματα με απειλητικό ύφος.

Σημειώνεται ότι όταν έγινε το περιστατικό η 30χρονη τον έδιωξε από το σπίτι, καθώς είχε επιτεθεί με παρόμοιο τρόπο εναντίον της και στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο συλληφθείς δημοσιογράφος είναι πατέρας δύο παιδιών και βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του.

Η ΕΡΤ διέκοψε την σύμβαση του δημοσιογράφου

Η ΕΡΤ διέκοψε την σύμβαση του δημοσιογράφου που καταγγέλθηκε από την σύντροφό του για ξυλοδαρμό και συνελήφθη από τις Αρχές στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος παύθηκε από τα καθήκοντά του μετά από απόφαση του προέδρου της ΕΡΤ, Κωνσταντίνου Ζούλα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες άνθρωποι της Δημόσιας Τηλεόρασης ήταν εκείνοι που παρακίνησαν τη νεαρή γυναίκα -επίσης συμβασιούχος εργαζόμενη στην ΕΡΤ- να προχωρήσει στην καταγγελία.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Σχετικά Άρθρα