Πηγές ΝΔ για Κασσελάκη – Ζητάμε αποκαλύψεις για το “σύστημα μαύρου χρήματος”

 Πηγές ΝΔ για Κασσελάκη – Ζητάμε αποκαλύψεις για το “σύστημα μαύρου χρήματος”

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας σχολίασαν  σχετικά με την πρόσφατη ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη,  τον οποίο κατηγορούν για φτηνές πρακτικές και συκοφαντίες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η ΝΔ καλεί τον κ. Κασσελάκη να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες γύρω από το «σύστημα μαύρου χρήματος» που ο ίδιος υπαινίχθηκε.

«Για άλλη μία φορά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέφυγε σε φτηνές πρακτικές και συκοφαντίες χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», ανέφεραν οι πηγές της ΝΔ. Συνεχίζοντας, ζήτησαν από τον κ. Κασσελάκη να διευκρινίσει «ποιο σύστημα μαύρου χρήματος θέλει να σπάσει ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσει μαζί του», όπως ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα.

Στη ΝΔ αναρωτιούνται  αν αυτό το σύστημα που υπαινίχθηκε ο κ. Κασσελάκης υπήρχε στον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που σήμερα παραδέχθηκε ακόμα και ο βουλευτής του, Ευάγγελος Αποστολάκης. Η δήλωση υπογραμμίζει την ανάγκη για διαφάνεια και ξεκαθάρισμα των καταγγελιών, ζητώντας από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποδείξει τους ισχυρισμούς του αντί να εκτοξεύει αναπόδεικτες κατηγορίες.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Σχετικά Άρθρα