Νέο εργατικό δυστύχημα: Νεκρός εργαζόμενος ΔΕΔΔΗΕ από ηλεκτροπληξία στη Κέρκυρα

 Νέο εργατικό δυστύχημα: Νεκρός εργαζόμενος ΔΕΔΔΗΕ από ηλεκτροπληξία στη Κέρκυρα

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αποκατάστασης βλάβης στη Χαμηλή Τάση στην περιοχή Νησάκι στην Κέρκυρα. Ένας εργαζόμενος του ΔΕΔΔΗΕ έχασε τη ζωή του. Σε σχετική ανακοίνωση για το εργατικό δυστύχημα, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ εκφράζουν «ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση προς την οικογένεια του εκλιπόντος». Βάσει της ίδιας ανακοίνωσης η εταιρία έχει προχωρήσει στη σύσταση Επιτροπής για τη διερεύνηση του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο εργαζόμενος υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ωστόσο δυστυχώς κατέληξε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ:

H οικογένεια του ΔΕΔΔΗΕ θρηνεί την απώλεια εργαζομένου της που έχασε τη ζωή του σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου κατά τη διάρκεια αποκατάστασης βλάβης στη Χαμηλή Τάση στην περιοχή Νησάκι στην Κέρκυρα.

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση προς την οικογένεια του εκλιπόντος. Η εταιρία έχει προχωρήσει στη σύσταση Επιτροπής για τη Διερεύνηση του δυστυχήματος.

Σχετικά Άρθρα