ΕΡΤ/Νέα στοιχεία για τον συλληφθέντα δημοσιογράφο -Της έστελνε απειλητικά μηνύματα, την είχε ξαναχτυπήσει

 ΕΡΤ/Νέα στοιχεία για τον συλληφθέντα δημοσιογράφο -Της έστελνε απειλητικά μηνύματα, την είχε ξαναχτυπήσει

Βαριά χτυπήματα και συγκεκριμένα κάταγμα γνάθου και πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα υπέστη η σύντροφος του δημοσιογράφου μετά τον βάναυσο ξυλοδαρμό της. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα μετά τον επίθεση που δέχτηκε έσπευσε στο ΚΑΤ και σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της από τον δημοσιογράφο, ενώ οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν εκτός από την σπασμένη γνάθο και κατάγματα στο σώμα.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και συγκεκριμένα το τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας στο ΑΤ Ομόνοιας και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ προχώρησαν στην σύλληψη του δημοσιογράφου.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, αλλά η καταγγελία έγινε την Τρίτη 25 Ιουνίου.

Η κοπέλα έχει προσκομίσει στις Αρχές την πρώτη έκθεση των γιατρών του ΚΑΤ που πιστοποιεί τον βαρύτατο τραυματισμό της, ενώ θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή.

Την είχε χτυπήσει και στο παρελθόν

σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δημοσιογράφος δεν σταμάτησε εκεί, αφού ακόμη και μετά το επεισόδιο συνέχισε να ενοχλεί τη νεαρή δημοσιογράφο, τηλεφωνώντας και στέλνοντας μηνύματα με απειλητικό ύφος.

Σημειώνεται ότι όταν έγινε το περιστατικό η 30χρονη τον έδιωξε από το σπίτι, καθώς είχε επιτεθεί με παρόμοιο τρόπο εναντίον της και στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο συλληφθείς δημοσιογράφος είναι πατέρας δύο παιδιών και βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του.

Σε παύση η σύμβαση του δημοσιογράφου

Η ΕΡΤ έθεσε σε παύση τη σύμβαση του δημοσιογράφου, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη. Αυτό αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε η δημόσια τηλεόραση για τον δημοσιογράφο που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία.

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Ο δημοσιογράφος θα κρατηθεί απόψε στο ΑΤ Ομόνοιας και το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η αναφορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων 

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ η παρουσιάστρια Αντριάνα Παρασκευοπούλου αφού παρουσίασε την είδηση τόνισε πως «η δημόσια τηλεόραση βρίσκεται απέναντι σε κάθε μορφή βίας και εκφράζει τη στήριξή της στη συνάδελφο».

Σχετικά Άρθρα