ΣΥΡΙΖΑ: Πολάκης και Μωραΐτης κατά Ζαχαριάδη -Πήγαινε στη Νέα Αριστερά -Τι απαντά ο ίδιος

 ΣΥΡΙΖΑ: Πολάκης και Μωραΐτης κατά Ζαχαριάδη -Πήγαινε στη Νέα Αριστερά -Τι απαντά ο ίδιος

Τεταμένο παραμένει το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ με το στέλεχος της πολιτικής γραμματείας του κόμματος Κώστα Ζαχαριάδη να δέχεται τις βολές του βουλευτή Χανίων Παύλου Πολάκη και του ένθερμου υποστηρικτή του Στέφανου Κασσελάκη, Νίκου Μωραΐτη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο στιχουργός μέσα από τον λογαριασμό του στο Χ κάλεσε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον κ. Σπίρτζη, τον κ. Θεοχαρόπουλο και τον Τεμπονέρα να πάνε στο ΠΑΣΟΚ, τους Κώστα Ζαχαριάδη, Αλέκο Φλαμπουράρη στη Νέα Αριστερά, τη Νάντια Γιαννακοπούλου και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο αλλά και την Λιάνα Κανέλλη στη… ΝΔ και τον Γιώργο Τσίπρα… σπίτι του.

«Πόσο πιο κανονικά θα ήταν όλα αν ο καθένας ήταν στον χώρο όπου ανήκει: Ο Σπίρτζης, ο Θεοχαρόπουλος και ο Τεμπονέρας στο ΠΑΣΟΚ. Ο Ζαχαριάδης και ο Φλαμπουράρης στη ΝεΑρ. Η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος και η Λιάνα Κανέλλη στη ΝΔ. Και ο Γιώργος Τσίπρας σπίτι του».

Η απάντηση του Κώστα Ζαχαριάδη ήταν άμεση και εξίσου αιχμηρή. Μάλιστα το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον κ. Μωραΐτη να μην ασχολείται με την πολιτική γεωγραφία παραμένοντας στον χώρο της καλλιτεχνίας: «Πόσο πιο κανονικά θα ήταν όλα αν ο καθένας ήταν στον χώρο όπου ανήκει, ο Νίκος Μωραΐτης πετυχημένος στιχουργός και δημιουργικός καλλιτέχνης. Με την πολιτική γεωγραφία δεν τα πάει και τόσο καλά, είναι σαφές ότι δεν γνωρίζει πρόσωπα πράγματα και ιστορικές διαδρομές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην κόντρα των δύο έσπευσε να πάρει μέρος και ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, ο οποίος πήρε το μέρος του Νίκου Μωραΐτη. Απαντώντας στον Κώστα Ζαχαριάδη, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ τον εγκαλεί για συνεννόηση με τους μετέπειτα αποστάτες, στάση που όπως λέει, στέρησε την θέση του δημάρχου από τον Νίκο Παππά.

«Οντως Κωστα η ιστορια εγραψε πως αν δεν ειχες ερθει σε συννενοηση με τους μετεπειτα αποστατησαντες το περασμενο καλοκαιρι ,σημερα θα ειχαμε δημαρχο Αθηναιων το Νικο Παππα και οχι ευρωβουλευτη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

Mε νεότερη ανάρτησή του ο Κώστας Ζαχαριάδης απαντά και στον Παύλο Πολάκη:

Σχετικά Άρθρα