LA Times/ Αποζημίωση-μαμούθ 900 εκατ $ σε βάρος του Άλκη Δαυίδ- 30χρονη τον κατηγορεί ότι την βίασε- Για fake news κάνει λόγο ο επιχειρηματίας

 LA Times/ Αποζημίωση-μαμούθ 900 εκατ $ σε βάρος του Άλκη Δαυίδ- 30χρονη τον κατηγορεί ότι την βίασε- Για fake news κάνει λόγο ο επιχειρηματίας

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, ένα δικαστήριο του Λος Άντζελες επιδίκασε τη Δευτέρα σε μια γυναίκα αποζημίωση 900 εκατομμυρίων δολαρίων για την υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης εναντίον της από τον κληρονόμο της βιομηχανίας εμφιάλωσης Coca-Cola, ανακοίνωσε ο δικηγόρος της.

Η γυναίκα, η οποία αναγνωρίστηκε ως Jane Doe στη μήνυση της κατά του Αλκιβιάδη «Άλκη» Δαυίδ, ισχυρίστηκε ότι παρενοχλήθηκε και βιάστηκε για μια περίοδο τριών ετών από το 2016 έως το 2019, σύμφωνα με τον δικηγόρο της.

«Είναι τόσο απαίσια, τα γεγονότα αυτής της υπόθεσης. Βίασε τον πελάτη μου ενώ βρισκόταν σε δίκη σε άλλη υπόθεση», είπε ο δικηγόρος της, Γκάρι Ντόρντικ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Δαυίδ είναι γνωστός για την εταιρεία του Hologram USA, η οποία δημιουργεί ολογράμματα νεκρών διασημοτήτων. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας του περιλαμβάνει επίσης πολλές υπηρεσίες ροής στο Διαδίκτυο.

Η γυναίκα που μήνυσε τον Δαυίδ είναι ένα μοντέλο στα 30 της που τον γνώριζε ως «μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης και δισεκατομμυριούχο» όταν πήγε να δουλέψει μαζί του στην Hologram USA.

Ο μεγιστάνας έχει διαψεύσει τις κατηγορίες και τις έχει χαρακτηρίσει fake news, με ανάρτησή του στο Instagram, ωστόσο οι LA Times παραθέτουν τις κατηγορίες της 30χρονης. Ακριβέστερα, διαψεύδει ότι υπάρχει επιβληθέν πρόστιμο και μιλά για πρόταση εκ μέρους των αντιδίκων που ωστόσο δεν έχει φτάσει στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με αυτές, το 2016, η ενάγουσα ισχυρίστηκε ότι ο Δαυίδ προσπάθησε να τη φιλήσει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού εργασίας στο ιδιωτικό του νησί στην Ελλάδα, αλλά εκείνη γύρισε πίσω και εκείνος ζήτησε συγγνώμη.

Απολύθηκε αργότερα το ίδιο έτος και δεν μίλησε ξανά με τον Δαυίδ μέχρι το 2018, σύμφωνα με την καταγγελία. Στη συνέχεια, ο επιχειρηματίας της πρόσφερε δουλειά ως πρεσβευτής μάρκας στην εταιρεία κατασκευής κάνναβης του, Swiss-X.

Μετά την αποδοχή της δουλειάς, ο Δαυίδ κάλεσε τη γυναίκα πίσω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, όπου της πήρε δείγμα αυτό που είπε ότι ήταν ένα προϊόν CBD, σύμφωνα με τη μήνυση. Η γυναίκα άρχισε να αισθάνεται μεθυσμένη και αποπροσανατολισμένη και ο επιχειρηματίας στη συνέχεια ασέλγησε σε βάρος της.

Τον Απρίλιο του 2019, η γυναίκα είπε ότι ο Ντέιβιντ τη βίασε σε ένα μικρό δωμάτιο κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης με το Doberman pinscher του, σύμφωνα με τη μήνυση.

Σχετικά Άρθρα