O Λύτρας μιλά για υπερβολές- Μήνυση κατά Πολυζωγοπούλου

 O Λύτρας μιλά για υπερβολές- Μήνυση κατά Πολυζωγοπούλου

Ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης κατόπιν του εντάλματος σύλληψης εναντίον του που εκδόθηκε από τις δικαστικές αρχές, μετά την άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί όταν απολογήθηκε για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα στην Ευελπίδων και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να προφυλακιστεί.

Ο Απόστολος Λύτρας το βράδυ της Τετάρτης 19/6 μεταφέρθηκε για λόγους ασφαλείας στο αστυνομικό τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας.

Κατά τη διάρκεια δηλώσεων του έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης, ο Απόστολος Λύτρας είπε «δεν έχω καμία σχέση με το προχθεσινοβραδινό επεισόδιο. Πραγματικά απορώ». «Ήταν μία πρωτοβουλία της κόρης μου επειδή χρειαζόταν χρήματα γιατί έπρεπε να ταξιδέψει η αδερφή της στην Κύπρο και πήγανε μόνα τους τα παιδιά, έχοντας μία άριστη σχέση με τη Σοφία, δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι» υποστήριξε.

«Είχαν ενημερώσει ότι θα περάσει η μεγάλη μου κόρη να πάρει κάποια πράγματα. Δεν απάντησαν και λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε, δεν θεώρησε ότι θα γίνει τίποτα. Και με την πρώην σύζυγό μου διατηρούσε πολύ καλή σχέση όπως και με τον δικηγόρο», πρόσθεσε ο ποινικολόγος.

«Δεν υπάρχει απειλητικό μήνυμα. Δεν θα έβαζα ποτέ εγώ να απειλήσει κανείς τη γυναίκα μου. Είναι δεδομένο ότι η πράξη μου είναι κατακριτέα, έχω κάνει λάθος, θα πληρώσω για το λάθος μου αλλά νομίζω ότι από ένα σημείο και μετά φτάνουμε στην υπερβολή», είπε ο Λύτρας.

Μήνυση κατά της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, κατέθεσε ο Απόστολος Λύτρας.

Η κυρία Πολυζωγοπούλου συνελήφθη μετά τη μήνυση, αλλά με προφορική εντολή εισαγγελέα αναμένεται να αφεθεί ελεύθερη.

Σχετικά Άρθρα