Λιάγκας σε Αδαμαντίδη: Άστο μη μιλάς γι αυτά τα θέματα

 Λιάγκας σε Αδαμαντίδη: Άστο μη μιλάς γι αυτά τα θέματα

«Ο κος Λύτρας, επειδή τον ξέρω, είναι ένας καλός άνθρωπος», είπε σήμερα ο Θέμης Αδαμαντίδης μιλώντας στο «Πρωινό» προκαλώντας την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει με την βιαιοπραγία του δικηγόρου σε βάρος της συζύγου του, Σοφίας Παλυζωγοπούλου, είπε: «ο κος Λύτρας, επειδή τον ξέρω, είναι ένας καλός άνθρωπος. Πιστεύω ότι έγινε κάτι που δεν το ήθελε πραγματικά. Δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη, έχουν και παιδί μαζί και ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί πραγματικά να έχει συμβεί, οι δυο τους γνωρίζουν περισσότερο. Καμιά φορά το πάθος σε οδηγεί να βγεις εκτός ελέγχου. Είναι μια κακιά στιγμή. Αυτές οι καταστάσεις είναι στενάχωρες. Ελπίζω να τελειώσει αίσια».

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά την προβολή των δηλώσεων δήλωσε: «Αυτές οι καταστάσεις είναι στενάχωρες, αλλά και αυτές οι δηλώσεις είναι στενάχωρες. Εγώ θα σε συμβούλευα με αγάπη, άστο μη μιλάς γι’ αυτά τα θέματα. Δεν μπορούμε να δικαιολογούμε αυτές τις συμπεριφορές. Τι πάει να πει κακιά στιγμή»;

Από την πλευρά της η Φωτεινή Πετρογιάννη είπε: «στο τέλος της ημέρας τι να περιμένεις από τον Αδαμαντίδη; Έχουμε δει εικόνες, έχουμε καταλάβει προς τα πού κινείται».

Σχετικά Άρθρα