Σοφός για υπόθεση Λύτρα: Πάνω από 10 μηνύματα στην Πολυζωγοπούλου 

 Σοφός για υπόθεση Λύτρα: Πάνω από 10 μηνύματα στην Πολυζωγοπούλου 

Την ώρα που ο Απόστολος Λύτρας αναμένεται να παραδοθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης, στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκαν μετά τον άγριο ξυλοδαρμό σε βάρος της συζύγου του, ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, Θέμης Σοφός, αποκάλυψε νέα στοιχεία για τα μηνύματα που έλαβε το θύμα στο κινητό της.

Όπως είπε ο ίδιος, μιλώντας στο Open το πρωί της Τετάρτης (19.06.24), χθες το βράδυ δημιουργήθηκε ένα viber group, στο οποίο η Σοφία Πολυζωγοπούλου μετείχε χωρίς τη θέλησή της και τη συναίνεσή της, γεγονός που σηματοδοτεί παραβίαση των όρων συναναστροφής.

«Τα μηνύματα έχουν προτρεπτικό χαρακτήρα, όχι παραινετικό, μηνύματα μίας ομάδας ανθρώπων που σίγουρα θέλουν να ασκήσουν πιέσεις στη Σοφία. Θα τεθούν σε γνώση της ανακρίτριας», είπε ο κ. Σοφός.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες από το περιβάλλον της Σοφίας Πολυζωγοπούλου αναφέρουν ότι ο Απόστολος Λύτρας μέσω του viber group έστειλε πάνω από 10 μηνύματα στη στη σύζυγό του, στο ένα εκ των οποίων ανέφερε χαρακτηριστικά: «δώσε τα ρούχα και τα λεφτά».

Τι αναφέρει ο δικηγόρος του θύματος

Μέλος σε ομάδα εφαρμογής μηνυμάτων έγινε παρά τη θέλησή της η Σοφία Πολυζωγοπούλου, με το θύμα να καταθέτει μήνυση σε βάρος του Απόστολου Λύτρα, καθώς θεωρεί πως κάποια από τα μηνύματα που έλαβε από τον κατηγορούμενο παραβίασαν τους περιοριστικούς όρους που του έχουν υποβληθεί.

Μιλώντας στο Open , ο συνήγορός της, Θέμης Σοφός, σημείωσε ότι η κυρία Πολυζωγοπούλου έγινε αποδέκτρια μηνυμάτων σε ομάδα στην οποία είναι μέλος ο Απόστολος Λύτραςένας συνεργάτης και ένα ακόμη πρόσωπο.

Όπως τόνισε ο δικηγόρος, τόσο η προσέγγιση μέσω μηνυμάτων όσο και η παρουσία της πρώην συζύγου του κ. Λύτρα στο σπίτι της κυρίας Πολυζωγοπούλου στον Γέρακα αποτελούν παράβαση των περιοριστικών όρων.

«Η απαγόρευση συναναστροφής και προσέγγισης όσο δε και η μετοίκηση συνιστούν και οι δύο μεταξύ των όρων των περιοριστικών που τέθηκαν από την ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέως. Συνεπεία αυτού, δεν θα έπρεπε να διαθέτει κλειδιά, ούτε βεβαίως να μετέχει σε κοινό γκρουπ που δημιουργήθηκε χωρίς τη θέλησή της, χωρίς τη συναίνεσή της και να υπάρχει με αυτόν τον τρόπο άμεση συναναστροφή. Θεωρούμε ότι είναι παραβίαση όρων» εξήγησε ο Θέμης Σοφός.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Σοφός, σε αυτό το γκρουπ «μετείχε ο κ. Λύτρας, η εντολέας μου, συνεργάτης του και ένα άλλο πρόσωπο. Δημιουργήθηκε ad hoc ένα Viber group, εχθές, στο οποίο εντάχθηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου χωρίς τη θέλησή της. Καθιστάμενη, χωρίς τη συναίνεσή της, κοινωνός μηνυμάτων και από τον κ. Λύτρα και από τους άλλους μετέχοντες, πράγμα που κατά τη δική μας άποψη συνιστά ανεπιφύλακτα και αναμφισβήτητα παραβίαση όρου συναναστροφής, όπως επίσης και η αυτογνώμων ενέργεια στην οποία προέβη, προφανώς κατ’ εντολήν του κυρίου Λύτρα, η πρώην σύζυγός του, η οποία άνοιξε με τα κλειδιά και μπήκε στον αύλειο χώρο».

Σχετικά Άρθρα