Σε πλειστηριασμό βγαίνει η έπαυλη του Λύτρα στο Χαλάνδρι (έγγραφα)

 Σε πλειστηριασμό βγαίνει η έπαυλη του Λύτρα στο Χαλάνδρι (έγγραφα)

Σε πλειστηριασμό βγαίνει ακίνητο του Απόστολου Λύτρα στο Χαλάνδρι όπου κατοικούν η πρώην σύζυγός του και οι κόρες τους, λόγω αδυναμίας ρύθμισης και αποπληρωμής χρέους. Πρόκειται για μια έπαυλη για την οποία ο γνωστός ποινικολόγος δεν έχει προχωρήσει στην τακτοποίηση του χρέους, με αποτέλεσμα το ακίνητο να βγαίνει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό στις 26 Ιουνίου.

lytras-akinito.jpg

H τιμή εκκίνησης βρίσκεται στα 367.877 ευρώ, ενώ σε πλειστηριασμό θα βγει και η θέση πάρκινγκ, με τιμή εκκίνησης στα 11.132 ευρώ.

lytras-akinito2.jpg

Το υπόγειο έχει επιφάνεια 51,37 τ.μ, το ισόγειο όπου αποτελεί την κύρια κατοικία έχει έναν ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει καθιστικό, κουζίνα και μπάνιο έχει επιφάνεια 67,35 τ.μ, ενώ ο 1ος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, δυο λουτρά, διάδρομο, ένα ημιυπαίθριο χώρο, εξώστη προς τον πίσω ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου και η συνολική επιφάνεια είναι 65,52τ.μ.

Συνολικά η κατοικία έχει επιφάνεια 184,24 τ.μ.

epavli-lytras.jpg

Σύμφωνα με την έκθεση του εκτιμητή «Σκοπός της εκτίμησης είναι η επιβολή αναγκαστικής κατάσχεσης των ακινήτων, ιδιοκτησίας του Απόστολου Λύτρα με πλήρη κυριότητα 100%. Η βάση της εκτίμησης είναι η αγοραία αξία».

Σχετικά Άρθρα