Λύτρας:Σοκάρει η απολογία στην ανακρίτρια -Σοφός:Της έριξε 30 μπουνιές-Τα μηνύματα στο viber

 Λύτρας:Σοκάρει η απολογία στην ανακρίτρια -Σοφός:Της έριξε 30 μπουνιές-Τα μηνύματα στο viber

Ιδέα της συζύγου του ήταν ο ισχυρισμός ότι χτύπησε πέφτοντας από τη σκάλα τα ξημερώματα της Κυριακής για να προστατεύσουν τα παιδιά τους φέρεται να είπε απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του την περασμένη Δευτέρα ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι από την πρώτη στιγμή ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη των πράξεων του ενώ σημείωσε ότι από το περασμένο Σεπτέμβριο βρίσκονταν σε διάσταση για κάποιους μήνες αλλά συνέχισαν να είναι μαζί.

Ο Απόστολος Λύτρας έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν το επίμαχο βράδυ επιμένοντας πως όλα ξεκίνησαν από μια σκηνή ζηλοτυπίας. Μάλιστα, ανέφερε πως ενώ οδηγούσε τη χτύπησε με το δεξί του χέρι «προφανώς στο πρόσωπο χωρίς να γνωρίζω το σημείο και χωρίς να έχω την παραμικρή πρόθεση να της προκαλέσω την οποιαδήποτε βλάβη».

«Θέλω να επισημάνω ότι το χτύπημα στο πρόσωπο της συζύγου μου ουσιαστικά έγινε από το τέντωμα του δεξιού μου χεριού ενστικτωδώς και παρορμητικά, γιατί βρισκόμαστε σε απόσταση 40 εκατοστών περίπου. Υπολογίζω ότι τα χτυπήματα με το δεξί μου χέρι ήταν δύο ή τρία» φέρεται να ανέφερε στην απολογία του.

«Καθόσον οδηγούσα με το δεξί μου χέρι τη χτύπησα προφανώς στο πρόσωπο»

Σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα όλα ξεκίνησαν όταν βρίσκονταν με παρέα σε σε εστιατόριο στην Βουλιαγμένη. «Σε όλη τη διαδρομή ήμασταν μια χαρά και συζητούσαμε για οικογενειακά θέματα. Στο εστιατόριο όμως σηκώθηκα να πάω προς το μέρος της και είδα ότι έστελνε κάπου μηνύματα. Της πήρα το κινητό και της ζήτησα να μου δώσει τον κωδικό για να μάθω που έστελνε τα μηνύματα αυτά γιατί ζήλεψα. Μου αρνήθηκε και της ζήτησα να φύγουμε.

Όταν μπήκαμε στο αυτοκίνητο αρχίσαμε να λογομαχούμε και καθόσον οδηγούσα με το δεξί μου χέρι τη χτύπησα προφανώς στο πρόσωπο χωρίς να γνωρίζω το σημείο και χωρίς να έχω την παραμικρή πρόθεση να της προκαλέσω την οποιαδήποτε βλάβη» είπε και συνέχισε «Λίγα μέτρα πιο κάτω είχε ένα άνοιγμα ο δρόμος όπου σταμάτησα να συζητήσουμε. Πίσω ήρθε ένα άλλο αυτοκίνητο και έτσι συνέχισα να οδηγώ ενώ συνεχιζόταν ο λεκτικός διαπληκτισμός. Την χτύπησα με το δεξί μου χέρι από τη θέση του οδηγού κι αυτή στη θέση του συνοδηγού, χωρίς να έχω πρόθεση να της προκαλέσω την οποιαδήποτε βλάβη. Και η ίδια γνωρίζει ότι δεν είχα τέτοια πρόθεση. Πήγαμε προς το σπίτι και είπαμε και οι δυο να πάμε σε νοσοκομείο προληπτικά».

«Την πήγα με δική μου πρωτοβουλία στην Ευρωκλινική»

Ο κατηγορούμενος δικηγόρος περιέγραψε ότι ήταν όταν πήγαν στο σπίτι τους εξακολουθούσαν και οι δυο να είναι σε μεγάλη ένταση.

«Παραμείναμε για 10 λεπτά, έκανε ντους και την πήγα με δική μου πρωτοβουλία στην Ευρωκλινική. Όταν φύγαμε από το σπίτι μου είπε «δεν πρόκειται να πω τίποτα για το τι έγινε» και εγώ της είπα θα αναλάβω την ευθύνη. Όταν φτάσαμε στην Ευρωκλινική, η σύζυγος μου στο δωμάτιο που βρισκόταν και ήμουν μαζί της μου είπε να πούμε ότι έπεσε από τη σκάλα. Μάλιστα, πρώτα κατέθεσε η σύζυγος μου και εγώ μετά από δυόμιση ώρες περίπου. Σ’ αυτό το διάστημα μου είπε στο τηλέφωνο ότι κατέθεσε ότι έπεσε απ’ τη σκάλες και ότι εγώ δεν ήμουν παρών» ανέφερε και στη συνέχεια επεσήμανε ότι «το χτύπημα στο πρόσωπο της συζύγου μου ουσιαστικά έγινε από το τέντωμα του δεξιού μου χεριού ενστικτωδώς και παρορμητικά, γιατί βρισκόμαστε σε απόσταση 40 εκατοστών περίπου. Υπολογίζω ότι τα χτυπήματα με το δεξί μου χέρι ήταν δύο ή τρία» .

Ο κ. Λύτρας, σύμφωνα με πληροφορίες, σημείωσε πως όταν η σύζυγος του έδωσε την κατάθεση της ο ίδιος βρισκόταν ήδη στο τμήμα κρατούμενος.

«Συνεπώς δεν υπήρχε λόγος να φοβηθεί κάτι. Μάλιστα στο τηλέφωνο μου ανέφερε ότι την ρωτήσανε αστυνομικοί αν θέλει κουμπί πανικού και απλά κούνησε το κεφάλι της και θεωρήθηκε από τους αστυνομικούς ότι θέλει το κουμπί πανικού. Καθ όλη τη διάρκεια που με κρατούν, βρίσκομαι σε διαρκή επικοινωνία με την σύζυγό μου τόσο τηλεφωνικά όσο και μέσω μηνυμάτων» ισχυρίστηκε ο δικηγόρος ο οποίος υποστήριξε ότι ενημερώθηκε για την αλλαγή της κατάθεσης της συζύγου του από την ίδια την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 17.00 το απόγευμα.

«Μου ανέφερε δύο λόγους. Πρώτον ότι στο διαδίκτυο γράφουν παντού ότι «με καλύπτει» και δεύτερον μου ανέφερε ότι το κάνει για τις τρεις κόρες μας» ανέφερε στην απολογία του.

Θέμης Σοφός (δικηγόρος Πολυζωγοπούλου): «Ο Λύτρας έριξε 30 μπουνιές στη Σοφία μέσα στο αυτοκίνητο»

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για την άγρια επίθεση και ξυλοδαρμό που δέχτηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα, αποκάλυψε ο δικηγόρος της 37χρονης νομικού, Θέμης Σοφός. 

Ο Απόστολος Λύτρας χτύπησε με 30 μπουνιές τη Σοφία Πολυζωγοπούλου μέσα στο αυτοκίνητο, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (15.06.2024) και από την αγριότητα των χτυπημάτων, η 37χρονη δικηγόρος έχει κατάγματα στα δάχτυλα γιατί με τα χέρια της προσπάθησε να προστατευτεί! Αυτό αποκάλυψε ο Θέμης Σοφός, που ανέλαβε την εκπροσώπηση του θύματος. 

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου, είπε ο Θέμης Σοφός, προσπαθεί να συνέλθει από τον βαρύτατο τραυματισμό, σωματικά και ψυχικά. «Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που έχει συμβεί, προσβάλει όλο το νομικό κόσμο», τόνισε. 

Διέψευσε ότι ζήτησε αντικατάσταση των περιοριστικών όρων του Απόστολου Λύτρα, λέγοντας ότι ο μηνυτής δεν έχει αυτή τη δυνατότητα βάσει των όσων προβλέπει η δικονομία. 

Αυτό που έκανε η πλευρά της 37χρονης δικηγόρου, είπε ο Θέμης Σοφός, ήταν, όπως προβλέπεται, να καταθέσει στις ανακριτικές αρχές όσα έγιναν χθες (18/06) το βράδυ, όταν η πρώην σύζυγός με την κόρη του Απόστολου Λύτρα πήγαν στο σπίτι όπου μένει η Σοφία Πολυζωγοπούλου στο Γέρακα προκειμένου, όπως υποστηρίζει η πλευρά του ποινικολόγου, να πάρουν ρούχα του και χρήματα. 

Η 37χροχη δικηγόρος, όπως, τρόμαξε και πάτησε το panic button. Στη συνέχεια, έκανε μήνυση τόσο στην πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα όσο και στον ίδιο τον ποινικολόγο, ο οποίος παραμένει άφαντος για να μη συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου. 

Τα μηνύματα που εστάλησαν στην ομαδική συνομιλία στο viber

Νέα αποκάλυψη είδε το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα. Η ομαδική συνομιλία του viber δημιουργήθηκε από τον επί 7 χρόνια συνεργάτη του Απόστολου Λύτρα, τον κ. Κριεμάδη, και τα άτομα που απαρτίζουν την ομαδική συνομιλία είναι επιπλέον ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Η ομαδική αυτή συνομιλία συστάθηκε στις 20:42 από τον επαγγελματικό συνεργάτη του ζευγαριού και ο σκοπός της είναι να διευθετηθούν κάποια προβλήματα του δικηγορικού γραφείου όπως φαίνεται από τα μηνύματα που δημοσίευσε το MEGA και η εκπομπή του Live News.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ένα σημείο από τα μηνύματα που έχουν αποσταλεί ο κ. Κριεμάδης απευθύνεται και στους δύο γράφοντας: «Αποφασίσατε να χρίσετε κάτι […] έχετε κάνει μια αυτοκρατορία που έχει ευθύνες […] Υπάρχουν άτομα στο γραφείο που δεν έχουν πληρωθεί».

Όπως γίνεται σαφές μέσα από την συνομιλία υπάρχουν άτομα στο γραφείο που δεν έχουν πληρωθεί.

Στην συνέχεια της συνομιλίας παρεμβαίνει ο κ. Λύτρας με ένα μήνυμά του, όπου αναφέρει: «Γιώργο προσπαθούν τα παιδιά μου να μιλήσουν με την Σοφία να πάνε στο γραφείο να πάρουν τα λεφτά μου και για το δάνειο και για εσάς και το Γραφείο και δεν απαντάει».

Μετά από αυτά το μηνύματα η κόρη του Απόστολου Λύτρα από τον πρώτο γάμο, η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου και ο δικηγόρος συνεργάτης από το γραφείο του κ. Λύτρα βρέθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού χθες το βράδυ.

Στις 27 Ιουνίου η δίκη για την πρώτη σύζυγο μετά τη μήνυση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Για τις 27 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, η οποία κατηγορείται για απειλή και διατάραξη κοινής ειρήνης, μετά από μήνυση της νυν συζύγου του ποινικολόγου, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου οδηγήθηκε μετά τη δίωξη στο Αυτόφωρο Δικαστήριο με την πλευρά όμως της Σοφίας Πολυζωγοπούλου να υποστηρίζει ότι η μηνύτρια είναι βαριά τραυματισμένη και ως εκ τούτου δεν είναι σε θέση να βρεθεί στο δικαστήριο και να υποστηρίξει τη μήνυσή της.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο συνήγορος της Θέμης Σοφός, η δικηγόρος, που υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της Απόστολο Λύτρα, εξετάστηκε και της δόθηκε η σύσταση να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι να αναρρώσει και να επανεξεταστεί η κατάστασή της. Ως εκ τούτου, όπως τόνισε ο κ. Σοφός η μηνύτρια δεν ήταν σε θέση να παραστεί στο δικαστήριο και να καταθέσει.

Υπενθυμίζεται ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης και της απειλής από την εισαγγελία στην πρώην σύζυγο, μετά από τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της η Σοφία Πολυζωγοπούλου. Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο.

Μετά την υποβολή μήνυσης και τον σχηματισμό δικογραφίας, αστυνομικοί αναζήτησαν τον Απόστολο Λύτρα στον χώρο που είχε δηλώσει ότι θα βρίσκεται (σ.σ. στο σπίτι της πρώην συζύγου του), αλλά δεν τον βρήκαν εκεί, ενώ ταυτόχρονα δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα που του γίνονται. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο Λύτρας αναμένεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως στο ΑΤ Παλλήνης.

Σχετικά Άρθρα