Επίθεση από δύο άτομα δέχτηκε οδηγός απορριμματοφόρου

 Επίθεση από δύο άτομα δέχτηκε οδηγός απορριμματοφόρου

Επίθεση από δύο άτομα δέχθηκε οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, χθες το πρωί, κατά τη διάρκεια της αποκομιδής των απορριμμάτων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το γεγονός καταγγέλθηκε χθες το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα Κορδελιού Ευόσμου από τον οδηγό, ηλικίας 32 ετών, ο οποίος ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της εργασίας του δύο άτομα του επιτέθηκαν χωρίς κάποια αιτία, τον χτύπησαν στο κεφάλι και τον έσπρωξαν.

Ο ίδιος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου για το περιστατικό επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, ότι δύο άτομα, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι πατέρας και γιος, επιτέθηκαν στον οδηγό ισχυριζόμενα ότι ενοχλούνται από το θόρυβο του απορριμματοφόρου οχήματος.

«Τα δύο άτομα αρχικά έσπρωξαν τους δύο υπαλλήλους του δήμου, που μετέφεραν έναν κάδο και μόλις κατέβηκε ο οδηγός του απορριμματοφόρου από το όχημα, επιτέθηκαν και σε αυτόν.

Με μία λαβή τον έριξαν στο πεζοδρόμιο και τον χτύπησαν, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο ένα του πόδι» σημειώνεται χαρακτηριστικά. Παράλληλα αναφέρεται ότι περίοικοι έσπευσαν να βοηθήσουν ενώ ο ένας από τους δύο δράστες φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών.

Σχετικά Άρθρα