Στη ΓΑΔΑ ο Πολυχρονόπουλος

 Στη ΓΑΔΑ ο Πολυχρονόπουλος

Στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης στη λεωφόρο Αλεξάνδρας προσήλθε πριν από λίγο ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος προκειμένου να δώσει κατάθεση για την ποινική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

O κατηγορούμενος προσήλθε στη ΓΑΔΑ συνοδεία των δύο συνηγόρων του αλλά και της μητέρας του, προκειμένου να δώσει περαιτέρω διευκρινήσεις σε ερωτήσεις των Αρχών.

Υπενθυμίζεται πως ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «ο άλλος άνθρωπος» κατηγορείται πως έπαιζε σε τυχερά παιχνίδια χρήματα από τους λογαριασμούς στους οποίους κατέθεταν χρήματα πολίτες προκειμένου να βοηθήσουν το έργο του προς τους άπορους.

Από την πολύμηνη έρευνα των Αρχών, διαπιστώθηκε πως ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας είχε επισκεφτεί μόνο ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών τουλάχιστον 1000 φορές τα τελευταία χρόνια. Σε μια στοιχηματική εταιρία φέρεται να είχε ποντάρει μισό εκατομμύριο ευρώ από χρήματα που είχαν κατατεθεί σε λογαριασμούς της μητέρας του αλλά και άλλων συγγενικών του προσώπων, από τα οποία φέρεται να έχασε τουλάχιστον 180.000 ευρώ. Επίσης, σε μια δεύτερη εταιρία στοιχημάτων, φέρεται να είχε ποντάρει 200.000 ευρώ πάλι μέσω λογαριασμών συγγενικών του προσώπων αλλά και λογαριασμό μεταφοράς χρημάτων «paypal».

Κατά την είσοδο του τόσο ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος όσο και οι συνήγοροι του, δεν θέλησαν να προχωρήσουν σε κάποια δήλωση.

Σχετικά Άρθρα