Προσωπική επίθεση Κούγια στην Αναστασοπούλου: Δεν έχετε το ειδικό βάρος… (vid)

 Προσωπική επίθεση Κούγια στην Αναστασοπούλου: Δεν έχετε το ειδικό βάρος… (vid)

H Μαρία Αναστασοπούλου αντέδρασε στα όσα είπε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα με αποτέλεσμα να της εξαπολύσει προσωπική επίθεση.

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι η παραδοχή της πράξης του ξυλοδαρμού έχει… «ανδρικά χαρακτηριστικά» με τη δημοσιογράφο να παρεμβαίνει και τον ποινικολόγο να την κατηγορεί ότι τον ρωτάει ό,τι της λένε από το ακουστικό.

Στην εικοσάλεπτη συζήτηση η ένταση ήταν διάχυτη ανάμεσα στους δύο ενώ πριν το τέλος της κουβέντας αυτή κορυφώθηκε, με τον δικηγόρο να της λέει:

«Έχετε τον Κούγια στην τηλεόραση κι αντί να βοηθήσουμε τον κόσμο να καταλάβει δύο τρία πράγματα, θέλετε να τον μεταβάλετε σε συνομιλητή κατωτάτου επιπέδου».

Η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε και ο Αλέξης Κούγιας της είπε σε έντονο ύφος: «Με το υφάκι το ειρωνικό δεν κάνετε τίποτα, δεν έχετε το ειδικό βάρος να ειρωνευτείτε εμένα…!». «Εσείς δεν θέλετε να μιλήσουμε νομικά, θέλετε να κάνετε κουτσομπολιό» πρόσθεσε.

Κλείνοντας ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε «συγγνώμη» λέγοντας ότι παρασύρθηκε και ότι… τιμά τις γυναίκες, με την Μαρία Αναστασοπούλου να απαντά «Ναι, κύριε Κούγια δεν φαίνεται πάντα…»

Σχετικά Άρθρα