Παππάς για Νέα Αριστερά: “Ο λαός σάς έστειλε στο 2,4% και στην ανυπαρξία”

 Παππάς για Νέα Αριστερά: “Ο λαός σάς έστειλε στο 2,4% και στην ανυπαρξία”

Στο πλατό του Action 24 και την εκπομπή «Πρωινή ζώνη» βρέθηκαν ο Πέτρος Παππάς και η Θεανώ Φωτίου, οι οποίοι κατά τη διάρκεια αυτής είχαν έναν αρκετά έντονο διάλογο όταν η κουβέντα έφτασε στη Νέα Αριστερά και τις έδρες που κατέχει στη βουλή.

Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής της Νέας Αριστεράς ρωτήθηκε για τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι έδρες του κόμματος που ανήκει θα έπρεπε να πάνε στην αξιωματική αντιπολίτευση, με την ίδια να λέει «Αυτό να μην το λένε οι άνθρωποι που έχασαν το 37% της δύναμής του σε ψήφους στις ευρωεκλογές».

Το παραπάνω ήταν αρκετό για να εξοργίσει τον Πέτρο Παππά, ο οποίος της απάντησε «Ποιο 37 κυρία Φωτίου, το 2,4% δεν νομιμοποιεί κανένα κόμμα να κατέχει έδρες. Δώστε τις έδρες πίσω».

Η Θεανώ Φωτίου τότε είπε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Μην το κάνετε αυτό γιατί ήρθατε 4ος εκεί που εκλέγεστε», με τον ίδιο να εξοργίζεται και να την ρωτάει «Χαίρεστε; Ποιος το προκάλεσε αυτό; Χαίρεστε, ενισχύστε την Ελληνική Λύση. Σας τοποθέτησε ο λαός εκεί που έπρεπε στο 2,4% και στις επόμενες εκλογές θα σας τοποθετήσει στην ανυπαρξία. Αυτό θέλετε να μην εκλεγεί κανένας Αριστερός. Στο 2,4 ανήκετε και στο σπίτι σας στη συνέχεια. Διασπάσατε τον ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικά Άρθρα