Οδυνηρή έκπληξη για κάτοικο στην Σύρο: Ήρθε αντιμέτωπος με διαρρήκτη στο σπίτι του

 Οδυνηρή έκπληξη για κάτοικο στην Σύρο: Ήρθε αντιμέτωπος με διαρρήκτη στο σπίτι του

Στην Ερμούπολη της Σύρου, ένας ιδιοκτήτης σπιτιού βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν πανύψηλο μελαψό νεαρό διαρρήκτη το απόγευμα της Κυριακής, όταν επέστρεψε από την εργασία του. Παρά την αιφνιδιαστική αυτή συνάντηση, ο ιδιοκτήτης δεν τα έχασε και προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον διαρρήκτη.

Ο δράστης, ντυμένος με λευκό πόλο μπλουζάκι και πορτοκαλί σορτς, τράπηκε σε φυγή, με τον ένοικο να τον καταδιώκει και να καλεί για βοήθεια. Δυστυχώς, ο διαρρήκτης κατάφερε να ξεφύγει και η αστυνομία της Ασφάλειας Ερμούπολης έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του, βασισμένη στην περιγραφή που έδωσε το θύμα.

Τρίτη και όχι τυχερή διάρρηξη στην Ρόδο: Συνελήφθη ενώ άνοιγε αυτοκίνητο

Παράλληλα, στην Ρόδο, η τρίτη απόπειρα ενός 37χρονου Έλληνα να διαρρήξει αυτοκίνητο στην περιοχή της Ιαλυσού ήταν και η τελευταία του, καθώς συνελήφθη από αστυνομικούς. Από την προανάκριση, αποκαλύφθηκε ότι είχε διαρρήξει δύο ακόμη αυτοκίνητα νωρίτερα. Κατηγορήθηκε για κλοπές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Αυτά τα περιστατικά υπογραμμίζουν την ανάγκη για συνεχή επαγρύπνηση και την αποτελεσματική δράση της αστυνομίας στις τοπικές κοινότητες, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους.

Σχετικά Άρθρα