Αυγενάκης:”Αναληθή σχόλια και ανακρίβειες” – Τι απαντά για τους πίνακες στο γραφείο του

 Αυγενάκης:”Αναληθή σχόλια και ανακρίβειες” – Τι απαντά για τους πίνακες στο γραφείο του

Με ανάρτησή του στα social media ο Λευτέρης Αυγενάκης απαντάει στα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία πήρε τους πίνακες από το υπουργικό γραφείο όταν αποχώρησε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μετά τον ανασχηματισμό.

Ειδικότερα κάνει λόγο για αναληθή δημοσιεύματα που αποδεικνύουν την εμμονική αντιπολίτευση. Σημειώνεται πως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Παύλος Πολάκης, αλλά και ΜΜΕ που στηρίζουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσαν επίθεση κατά του πρώην υπουργού και αναρτώντας φωτογραφίες υποστήριζαν πως ο Λευτέρης Αυγενάκης φεύγοντας από το υπουργείο πήρε τον πίνακα που ήταν πίσω του στο υπουργικό του γραφείο επί σειρά ετών.

Στην απάντηση του ο κ. Αυγενάκης τονίζει πως οι πίνακες ζωγραφικής που παραδοσιακά κοσμούσαν το γραφείο του υπουργού, είχαν απομακρυνθεί από το γραφείο κατά τη θητεία του και η υπηρεσία τους είχε αποθηκεύσει με ασφάλεια.

Μάλιστα τονίζει πως μετά την αποχώρησή του έχουν επιστραφεί στη θέση τους. Και προσθέτει πως είναι επιλογή του καθενός το πώς επιλέγει να διακοσμήσει το γραφείο κατά τη διάρκεια που θα είναι εκεί.

Η ανάρτηση του

«Τα σημερινά δημοσιεύματα είναι αναληθή και αποδεικνύουν την εμμονική αντιπολίτευση στην οποία κάποιοι καταφεύγουν. Κατά τη θητεία μου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, οι πίνακες ζωγραφικής που παραδοσιακά κοσμούσαν το γραφείο του υπουργού είχαν απομακρυνθεί από το γραφείο και η υπηρεσία τους είχε αποθηκεύσει με ασφάλεια.

Σήμερα ήδη έχουν επιστραφεί στη θέση τους, στο υπουργικό γραφείο. Είναι επιλογή του καθενός το πώς επιλέγει να διακοσμήσει το γραφείο κατά τη διάρκεια που θα είναι εκεί. Αναληθή σχόλια και ανακρίβειες δεν μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο πίνακας που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία πίσω από το γραφείο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ήταν αυτός που βρήκε εκεί ο Λευτέρης Αυγενάκης όταν ανέλαβε το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο. Ωστόσο ο ίδιος τον αντικατέστησε με έναν άλλο δικής του επιλογής, όπως φαίνεται στην επόμενη φωτογραφία.

Την πρώτη ημέρα ανάληψης καθηκόντων από τον Λ. Αυγενάκη ο πίνακας πίσω του προϋπήρχε. Ο δεύτερος πίνακας, τον οποίο είχε φέρει ο ίδιος, είναι αυτός που πήρε μαζί του όταν αποχώρησε από τα καθήκοντά του, με τον προηγούμενο να επιστρέφει στη θέση του, όπως αναφέρει ο πρώην υπουργός.

Σχετικά Άρθρα